Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Ulan şu oyuna bi başlayamadım.Burada ki mesajları görünce çok canım çekiyor vallahi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ikililer arasında Balo-Natale derim ama onların da etrafını doldurmak zor. İyi topçular yok, Serie A'yı sevmedim 4-1-2-1-2'de.
Şu iyi mesela:
![]()
bu iyi oyuncular 7.5 k lık pakettenmi çıkıyor arkadaşlar niyeyse bana 80 üstü hiç oyuncu gelmedi 4 paket açtım hep boş jiracek falan saçma sapan oyuncular geliyor bide hep kontrat geliyor valla içim dışım kontrat oldu![]()
Aga paket açmayın. 7.5k üzeri kaç futbolcu varki onlardan biri sana gelsin. 7.5k üstü 150oyuncu varsa altı 10000 oyuncu vardır.%1ihtimal için kasmayın bukadar paranıza yazık![]()
iyide benim hayalim ribery robben kadrosu kurmak önede lewa iyi giderdi o yüzden açıyom şansımı deniyom kadro tamam benim bundan iyisi götze-reus-lewa-ribery-robben-schweinsteiger bu 6 lıya para biriktirmem imkansız...
Aldığım paraya sattım Benzema'yı bana İngiltere'de oynayan bir golcü lazım aga..
Remy ve Stureyç var onun dışında önerebileceğiniz golcü?
İkisini alacak para yok malesef Jotevic'i mi önce alsam Eto'oyumu?
Su kondisyon isini ne yapicaz. Yerlerde surunuyor 10 mac yap pert..
Su kondisyon isini ne yapicaz. Yerlerde surunuyor 10 mac yap pert..
Paran varsa yedek takım kur, yoksa 3-4 maçta bir squad fitness card al. Zaten 2 maçta squad fitness parası çıkıyor.
Aga paket açmayın. 7.5k üzeri kaç futbolcu varki onlardan biri sana gelsin. 7.5k üstü 150oyuncu varsa altı 10000 oyuncu vardır.%1ihtimal için kasmayın bukadar paranıza yazık![]()