FIFA Ultimate Team

Ulan şu oyuna bi başlayamadım.Burada ki mesajları görünce çok canım çekiyor vallahi :D

O ikililer arasında Balo-Natale derim ama onların da etrafını doldurmak zor. İyi topçular yok, Serie A'yı sevmedim 4-1-2-1-2'de.

Şu iyi mesela:

anwsxh8.jpg

Kırmızı çizgilere düşmanım aga:D

bu iyi oyuncular 7.5 k lık pakettenmi çıkıyor arkadaşlar niyeyse bana 80 üstü hiç oyuncu gelmedi 4 paket açtım hep boş jiracek falan saçma sapan oyuncular geliyor bide hep kontrat geliyor valla içim dışım kontrat oldu :)

bu iyi oyuncular 7.5 k lık pakettenmi çıkıyor arkadaşlar niyeyse bana 80 üstü hiç oyuncu gelmedi 4 paket açtım hep boş jiracek falan saçma sapan oyuncular geliyor bide hep kontrat geliyor valla içim dışım kontrat oldu :)

Aga paket açmayın. 7.5k üzeri kaç futbolcu varki onlardan biri sana gelsin. 7.5k üstü 150oyuncu varsa altı 10000 oyuncu vardır.%1ihtimal için kasmayın bukadar paranıza yazık:)

Aga paket açmayın. 7.5k üzeri kaç futbolcu varki onlardan biri sana gelsin. 7.5k üstü 150oyuncu varsa altı 10000 oyuncu vardır.%1ihtimal için kasmayın bukadar paranıza yazık:)

iyide benim hayalim ribery robben kadrosu kurmak önede lewa iyi giderdi o yüzden açıyom şansımı deniyom kadro tamam benim bundan iyisi götze-reus-lewa-ribery-robben-schweinsteiger bu 6 lıya para biriktirmem imkansız...

iyide benim hayalim ribery robben kadrosu kurmak önede lewa iyi giderdi o yüzden açıyom şansımı deniyom kadro tamam benim bundan iyisi götze-reus-lewa-ribery-robben-schweinsteiger bu 6 lıya para biriktirmem imkansız...

Geçen sene 1.8milyon coinse Ronaldo almış adamım ben imkansız değil sabır işi biraz. Sabret biriktir şubata kadar alırsın hem ozamana kadar fiyatlarda düşer. Çıkmayacak onlardan hiç biri packlerden emin ol. Anca Sabri çıkar:)

Aldığım paraya sattım Benzema'yı bana İngiltere'de oynayan bir golcü lazım aga..

Remy ve Stureyç var onun dışında önerebileceğiniz golcü?

Jovetic ile oynayan anlatabilir mi.? Nasıl girdiği pozisyonlar da etkili mi.?

Geri
Üst Alt