FIFA Ultimate Team

Dakika 44 mac 1-1 dakika 45 3-2 dakika 89 4-3 dakika 90 4-5 yenildim:(

Bu uzatmalar niye bu kadar sürüyor, abartmiyorum bazi maçlarda rahat 2-3 gol oluyor uzatmalarda...

♧tapatalk♧

Kadronu silver kartlarla oluşturduğunda mesela bazı arkadaşlar Çin kadrosu yapmış, o zaman rakip ararken çıkan rakiplerde silver kadrolu mu oluyor?

Yada böyle birsey secme şansımız oluyor mu?

♧tapatalk♧

tabi hocam rakip silver oluyor.

dv liginde rakibin acımasız olabilir orada gold'dan aşağısı pek gelmez o ayrı.

turnuvada silver turnuva var. kadron sadece silverden oluşmalı ancak öyle katılabiliyorsun.

ben bu yüzden bu japon kadrosunu düşünüyorum adam beni dumur etmişti çok iyi iş çıkarıyor denemelisin.

tabi hocam rakip silver oluyor.

dv liginde rakibin acımasız olabilir o ayrı.

turnuvada silver turnuva var. kadron sadece silverden oluşmalı ancak öyle katılabiliyorsun.

ben bu yüzden bu japon kadrosunu düşünüyorum adam beni dumur etmişti çok iyi iş çıkarıyor denemelisin.

Ofline turnuvami bahsettiğin?

Online ligde boyle bir secenek görmedim ben.

♧tapatalk♧

Allahtan pcde mesaj yazma yok golün tekrarını 1den fazla gösterince sinirleniyorum ben ''hahaha'' falan yazsa monitörü kırarım herhalde :D

ben 10 gol kaçırıyorum.

adam bir yerlerine çarpa çarpa önüne düşen topa vuruyor son dklar ve maç bitiyor.

bir de o golü uzun uzun izliyor ya tek bir atağı bile yok ve attığı golün hiç izlenesi bir yanı yok. işte onu tekrar tekrar izletirken benm nasıl ayar oldugumu biliyor.

olsun ben de kazandığım maçları en az 3 farklı kazanıyorum zaten. o nedenle artık ben de başladım bu işe güzel bir şut çeksem auta gitse de izliyorum. keza bütün golleri izliyorum. maksat rakibi yıpratmak. zihin oyunları.detected

Offline değil online. Div'in altında online turnuva var. Oraya girince 4 seçenek var silver turnuvayı seçiyosun gir bak

Sag taraf en ustun 1 altı mi, şimdi oyun acik değil o yuzden bakamıyorum.

Sanirim bahsettigim eleme usulü turnuva dimi?

♧tapatalk♧

Sag taraf en ustun 1 altı mi, şimdi oyun acik değil o yuzden bakamıyorum.

Sanirim bahsettigim eleme usulü turnuva dimi?

♧tapatalk♧

Evet turnuva.

Silver lig var mı o konuda bir bilgim yok. Lig baya zorlu orada en iyi olmak zorunda oldugumuzdan sanırım silver koymamışlar ona.

Bilgin olsun yanlız eleme usulü turnuvada silver bulmak için biraz vakit kaybediyorsun. Pek tercih eden yok

66 bin dedi futhead..80 de sen ona yuvarlak.

93 paceli stoper falan var pahalı onlar :D

Silver kadro olarak japonlardan daha yüksek degerli oyuncular yok herhalde, 93 pace silver için abarti değil mi ya:)

80k cokmus ben simdilik uzak durayim bu kadrodan.

♧tapatalk♧

Yedek kadro için bu kadar lüksüm yok:)

Ucuz olur sanmistim ben.

♧tapatalk♧

Malesef maliyetli.

Tavsiyem sağlam bir kadro kurup gelen paraları devamında fitness ve sakatlık kartlarına harcaman.

Eksiye düşmezsin artıya da çok düşük miktarlarda geçersin. Mantıklı olan da bu zaten. Yedeğe neden ihtiyaç var kondisyon düştüğü için ben böyle yapıyorum yedek kadrom yok sadece 6 yedek var onlar da as takım yedeği :)

Malesef maliyetli.

Tavsiyem sağlam bir kadro kurup gelen paraları devamında fitness ve sakatlık kartlarına harcaman.

Eksiye düşmezsin artıya da çok düşük miktarlarda geçersin. Mantıklı olan da bu zaten. Yedeğe neden ihtiyaç var kondisyon düştüğü için ben böyle yapıyorum yedek kadrom yok sadece 6 yedek var onlar da as takım yedeği :)

Benden 2 tane 11 çıkıyor zaten, oyuncu sıkıntım yok:)

Silver kadroyu görünce enteresan geldi bende bir deneyim dedim ama maliyetini görünce geri cekildim:)

Kondisyon işini Squad training alarak hallediyorum.

♧tapatalk♧

Maintenance var, keske biraz bid yapsaydim muthis topculari alirdim kesin

Geri
Üst Alt