FIFA Ultimate Team

sırf şu oyuna para verdim diye bu sene oynayacağım seneye alırım pes olur biter hiç olmazsa HAKKIM OLANI veriyor varsın ut moduda olmasın hatta 1 senede toplam 6 Update gelsin fifa her hafta update çıkarsın umrumda değil adam benim oynamadığım maçı YENİLDİ sayacak ben de güle oynaya devam edecem yok ya varmı şu ea nın sitesi falan yazıyım oraya da rezil ediyim şunları bi?

adam durum 2-2 iken çıkıyor bana galibiyet vermiyor biz maç başlamadan squad ekranında net atıyor 3-0 mağlup pese kurban oluyum!

Oyuncu almak için hangi saatleri tavsiye edersin, yada farkediyormu fiyatları?

Birde satmak için:)

@Talha Küllü

Bundesliga kadrosu kurabilecek varmı?

H/M H/H lerden anlamıyorum pas yapabileceğim ve rakip orta sahayı elini kolunu sallayarak geçmesin yeter:), 2Cm 2 kanat2 forvetli yada 2cm 1cam 2 kanat 1 forvetli olursa iyi olur:):):)

kadron güzelmiş ya benim kafamda bi soru var da adler nasıl hiç deneme fırsatı buldun mu weidenfellerden çok farkı var mı ? biri 83 diğeri 84 ondan sordum eğer varsa değişebilrim..

Adler iyi kaleci, bana karşı hep zorluk çıkarıyordu oynarken.

Sol kanat sorunu Alman liginde var, Reus'u alamıyorum malum ama Shaqiri falan idare ediyor orada. Mandzukic müthiş onu rahatça söyleyebilirim.

Aubameyang'a hangi kart gider, Hawk,finisher,sniper???

Bundesliga kadrosu kurabilecek varmı?

H/M H/H lerden anlamıyorum pas yapabileceğim ve rakip orta sahayı elini kolunu sallayarak geçmesin yeter:), 2Cm 2 kanat2 forvetli yada 2cm 1cam 2 kanat 1 forvetli olursa iyi olur:):):)

sen de benim gibisin işte :D 2 kanat 1 cam olmayınca atak geliştiremiyorsun, 2 cm olmaynca ortayı çok boş bırakıyorsun dimi :D

ben bir de çift forvetsiz rahat edemiyorum o yüzden 3-4-1-2 oynuyorum.

cm'ler İlkay-Bastian coin varsa, Gustavo-Bender (leverkusendeki) coin yoksa

sol kanat bir tek Elia var, üstü Reus var pahalı o da. sağ kanatta çeşit çok, Farfan ve Blaşıkovski iyi. Shaqiri de iyi. Müller de olur.

CAM için Diego ucuz ve etkili. coin dert değil diyorsan KP Boateng de denenebilir. (çok paran olunca -> Götze) Kroos da çok acayip kullanabilirsen biraz zor ama kullanması.

Stoperden bol şey yok zaten Naldo, Subotic, Santana, Boateng, Dante, Hummels, Badstuber, Sokratis, Papadapulos..daha aklıma gelmeyenler de vardır..hepsi iyi bunların ben 3 stoper oynuyorum Dante-Hummels-Boateng şeklinde

Sol bek ucuzlardan Fuchs var, silver da olur dersen Pander var (frikik=gol Pander ile), paran varsa Alaba zaten tek tercih

Sağ bek paran yoksa Rafinha, varsa Pizçek, çok varsa Lahm

Kaleci de çok var, Adler, Weidenfeller falan al bir şey, en iyisi Neuer tabii

@Talha Küllü

Jovetic or Suarez?

Young or Willian?

Sandro or Fellaini (Gerrard - Nasri - Sandro/Fellaini)

Glen Johnson or Richards?

Nasri or Mata?

Sakho or D.Luiz?

sen de benim gibisin işte :D 2 kanat 1 cam olmayınca atak geliştiremiyorsun, 2 cm olmaynca ortayı çok boş bırakıyorsun dimi :D

ben bir de çift forvetsiz rahat edemiyorum o yüzden 3-4-1-2 oynuyorum.

cm'ler İlkay-Bastian coin varsa, Gustavo-Bender (leverkusendeki) coin yoksa

sol kanat bir tek Elia var, üstü Reus var pahalı o da. sağ kanatta çeşit çok, Farfan ve Blaşıkovski iyi. Shaqiri de iyi. Müller de olur.

CAM için Diego ucuz ve etkili. coin dert değil diyorsan KP Boateng de denenebilir. (çok paran olunca -> Götze) Kroos da çok acayip kullanabilirsen biraz zor ama kullanması.

Stoperden bol şey yok zaten Naldo, Subotic, Santana, Boateng, Dante, Hummels, Badstuber, Sokratis, Papadapulos..daha aklıma gelmeyenler de vardır..hepsi iyi bunların ben 3 stoper oynuyorum Dante-Hummels-Boateng şeklinde

Sol bek ucuzlardan Fuchs var, silver da olur dersen Pander var (frikik=gol Pander ile), paran varsa Alaba zaten tek tercih

Sağ bek paran yoksa Rafinha, varsa Pizçek, çok varsa Lahm

Kaleci de çok var, Adler, Weidenfeller falan al bir şey, en iyisi Neuer tabii

Tek forvet oynayınca gol atmakta sıkıntı yaşıyorum, çift forvete dönüncede(4lü defans oynarsam) göbekte sıkıntı çekiyorum cdm ile oynarsam önde pas alışverişinde, cam ile oynarsamda geride çok pozisyon veriyorum:) o yüzden bende 3-4-1-2 yi tercih ediyorum. Bana uyan en iyi sistem bu gibi.

Aynen 2 cm ve 1 cam olmazsa olmuyor.

Uzun uzun anlatmışsın çok sağol valla:)

şöyle birşey düşünüyorum nasıl sence;

Mandzukic-Aubameyang-Elia-Mkhitaryan-Blaszcykowski-Bender-Gustavo-LB-Dante-Boateng-Piszczek-Adler aşağı yukarı 88k ediyor.

Bu kadro iş görürmü?

Sol bek Luis olabilir belki idarelik, sence? bunuda alırsam para kalmıyor işte:(

Para olursa Ribery-Robben-İlkay-Bastian-Alaba-Lahm-Neuer hedefim:D başka da kadro kurmam:D:D

Sol bek Schlemzer (yazamadım ama anladın işte Dortmund'daki sarı çocuk) de olur seri bi adam baya

kadro iyi ama ben Miktaryan'dan çok verim alamadım

benim aubameyangda finisher var zaten kendi pacesi var ne gerek var hawka o yüzden ben finisher diyorum ama yine de sen bilirsin

Ben ekstra kart almayacağım, şimdi Aubameyangı alacağımda aynı fiyata bu kartlar hazır alınmış hali var o yüzden sordum hangisi işimi görür diye:)

Sonuçta forvette oynayacak finisher işimi görür herhalde değil mi?

Sol bek Schlemzer (yazamadım ama anladın işte Dortmund'daki sarı çocuk) de olur seri bi adam baya

kadro iyi ama ben Miktaryan'dan çok verim alamadım

KP Boateng de Mkhitaryan fiyatanaymış o zaman KP alayım:)

Tamamdır o sarıyıda alıp kadroyu tamamlarım, birde şeyi sorayım oyuncu fiyatları bazı saatlerde ucuzlarmı mesela gece?

KP Boateng de Mkhitaryan fiyatanaymış o zaman KP alayım:)

Tamamdır o sarıyıda alıp kadroyu tamamlarım, birde şeyi sorayım oyuncu fiyatları bazı saatlerde ucuzlarmı mesela gece?

Gece, sabaha karşı çok fazla aktif oyuncu olmadığı için açık artırmadaki adamları alt sınır fiyatlardan alabilirsin.

Buy now'lar ise bu saatlerde daha yüksek olabilir markette daha az kart olduğu için. Gündüz de tam tersi alıcı çok olduğundan buy now'lar daha düşük taban fiyatlar daha yüksek olur.

Geri
Üst Alt