FIFA Ultimate Team

Evet, 188 boy, 90 jumping var adamda. 87 accuracy, 91 aggression var.

Vidic: 189 boy, 89 jumping, 90 accuracy, 92 aggression.

Ama yine de atamıyordu hıyar herif, çok kolay pozisyonları kaçırıyordu. Jovetic'le daha rahat atıyordum.

Jovetic demişken, arka direğe falsolu orta = gol. %70 böyle :ka19:

Ozaman chemistyden fln biraz fedakarlikla, söyle bir cheat takimi kuralim. Stoperler Vidic-Mangala, Forvete direk Jovetici yazalim. Baska oyuncu önerileri olan varmi böyle bir takim icin. Aubameyangidami yazsak 95 Pace ile? :D

Alima isteklerini karsilayacak oyuncu gelmedi :D

sad FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Baya iyiymiş bak bu da, kapmışın işi. :D Ama benlik değil :/

Ozaman chemistyden fln biraz fedakarlikla, söyle bir cheat takimi kuralim. Stoperler Vidic-Mangala, Forvete direk Jovetici yazalim. Baska oyuncu önerileri olan varmi böyle bir takim icin. Aubameyangidami yazsak 95 Pace ile? :D

Bence chemistry'den fedakarlik yapma, kornerden gol atsan da her zaman işine yaramaz. Sonra Jovetic kolay gol kaçırdığında "ulan 10 kimyada olsa kaçırmazdı" dersin :D

Baya iyiymiş bak bu da, kapmışın işi. :D Ama benlik değil :/

Bence chemistry'den fedakarlik yapma, kornerden gol atsan da her zaman işine yaramaz. Sonra Jovetic kolay gol kaçırdığında "ulan 10 kimyada olsa kaçırmazdı" dersin :D

Kimya olayi bunudami etkiliyor. Ben pas trafigini felan düsünüyordum sadece,

Kimya olayi bunudami etkiliyor. Ben pas trafigini felan düsünüyordum sadece,

Kimyanın mantığı şu: 10 kimyada oyuncunun özellikleri artıyor (oyuncudaki chemstyle'a göre). Mesela Sniper varsa, atıyorum Finishing'i 80 ise 88 falan oluyor, Dribbling 75 ise 85 falan oluyor 10 kimyada. 5 kimyada aynı değerler daha az artıyor, finishing 83, dribbling 79'a çıkıyor mesela ;)

Şimdi orta kafa golcü birini perişan ettim. Sağa navas sola di maria koymuş. Herif ha bire çizgide gidiyorGöbekten yerden ayağa pas yaptm şaşırıd. :D

BPL kadrosu kurdum direk, kafa yoramıyom şu anda daha sonra değiştiririm zaten. Cech, Zaba, Komp, Vidic, Cole, Essien, Nani, Willian, Eriksen, Jovetic, Torres.

Kendimi hangi dağa taşa vurayım ben şimdi siz söyleyin. 4. lig son maçımda adamı 3-1 yeniyorum. Puanımı 16 yapıp 3.lige adımı yazdıracağım. Dakika 90 please wait dedi ve Unable Server diyerek oyundan attı. Yeter EA yeter. :sopa::sad007:

Al işte 4.ligten başlattı yine. :( Bu yıl bu sorun yüzünden oynayasım gelmiyor. OFff.

PC'ye patch çıkmış, indirdim ama daha oynayamadım. EA Forums'da okuduğum kadarıyla;

High pressure ve LB+Y etkisi azalmış,

Player switching geliştirilmiş,

Pas özelliği yüksek olan oyuncularda (Xavi, Modric vs) bu özellik daha ön plana çıkmış,

Kısa pas atınca 85 ball control'u olan adam artık saçma dokunuşlar yapmıyormuş,

Santradan sonra havadan pasla gol atmak çok zorlaşmış...

İns doğrudur bunlar.

Daily Giftler gelmiş bu arada.

Bronz pack geldi, 44coins kârdayım :ka19:

patch geldi oyuna.

movember cup ı aldık.malesef jagielka çıktı en iyi..

Geri
Üst Alt