FIFA Ultimate Team

Nasıl alacağıma dair bir bilgi verir misin aga?

Gaingold.com dan bahsediyoruz heralde.

FIFA 14 - PC - ve atiyorum 100k seciyorsun. Currency yerinde EUR'e tikla euro olsun. Ardindan BUY NOW tikliyorsun ve o arada market'e lazim olmayan bir oyuncu koyuyorsun UT'de. Burda bazi detaylara dikkat etmelisin ama: 3 gün olacak ve start price 150 kalcak, buy now ise 101k alacaksan 101.000 olacak. (1001k alacaksan 1.001.000 olacak/201k alacaksan 201.000 olacak) Ardindan mail adresini, UT takim ismini ve oyuncunun detaylarini yaziyorsun (isim, pozisyon, level [gold,silver,bronz] ve Paypal/Moneybookers ile ödeme yapiyorsun. 5-10 dk ya coin yükleniyor hesabina.

Mangala ne ayak beyler? Sirf Thiago Silva-Mangala ikilisi icin Fransa Ligi,Fransiz karisimi bir takim yapmayi düsünüyorum. Workrate ney oluyor beyler?

Bana 70-80K civari Mangala-Thiago Silva ikilisiyle PS3 icin kadro yababilecek biri varmi :) Chemistryde 100 olu versin...

Sevdigim Sistemler bircogunuzun kullandiklari zaten. 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-5-1

Thiago Silva cok pahaliysa,fransiz birinide koyabilirsiniz. Yeterki takim yardirsin.

tt FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

bomb squad

Gaingold.com dan bahsediyoruz heralde.

FIFA 14 - PC - ve atiyorum 100k seciyorsun. Currency yerinde EUR'e tikla euro olsun. Ardindan BUY NOW tikliyorsun ve o arada market'e lazim olmayan bir oyuncu koyuyorsun UT'de. Burda bazi detaylara dikkat etmelisin ama: 3 gün olacak ve start price 150 kalcak, buy now ise 101k alacaksan 101.000 olacak. (1001k alacaksan 1.001.000 olacak/201k alacaksan 201.000 olacak) Ardindan mail adresini, UT takim ismini ve oyuncunun detaylarini yaziyorsun (isim, pozisyon, level [gold,silver,bronz] ve Paypal/Moneybookers ile ödeme yapiyorsun. 5-10 dk ya coin yükleniyor hesabina.

Teşekkür ediyorum hocam.

Son paramla açtığım packden Agüero çıktı :D Cavani'li Agüerolu 4-4-2 kadrosu kurmak istiyorum ama beceremedim bi el at Talha @Talha Küllü

Teşekkür ediyorum hocam.

Ayrica ödeme yaptiktan sonra bir kez daha gaingold.com sitesine gir, orda statusu kontrol edebilirsin. Mesela para gitti ise Working- Oh you are looking for shipment yaziyor. Yani anlayacagin parayi aldik birazdan coin yükleniyor. He tabi sorun cikarsa orda Ordner numarasi da yaziyor, Live Chat'e girip derdini anlatabilirsin. Ama sorun cikmaz. Ne kadar alacagina bakar, 101k alacaksan 5dk da gelir, 1 milyon alacaksan biraz sürer, söyle 30 dk.

:ka19:

Aga o dediğin siteye girdim register yaptım fifa 14ü seçtim pc bölümünden 401k seçeneğine buy now yaptım şöyle bir ekran var..

Bir futbolcu resmi koymuşlar örnek sanırım

Altta coupon bölümü var vs vs..

O bölümde ne yapacağım.

gaingold sahibi kankimdir sıkıntı olursa çözerim. sinan sen hariç :D:D

Aga o dediğin siteye girdim register yaptım fifa 14ü seçtim pc bölümünden 401k seçeneğine buy now yaptım şöyle bir ekran var..

Bir futbolcu resmi koymuşlar örnek sanırım

Altta coupon bölümü var vs vs..

O bölümde ne yapacağım.

Kayit olmana gerek yok aslinda.

Simdi o bölüme gelince, ondan öncesinde EUR'e tikladinmi? BUY NOW'a tiklamadan önce. Hepsi euro olarak verilsin..

Neyse gecelim o bölüme. Simdi sen kendi takimindan gereksiz bir oyuncu sec, 3 gün market'e koy. 401k alacam dedim, yani start price 150, buy now price 401.000 olacak. 3 gün olmasi önemli ama.

Ardidan coupon kismini gec, bos birak. Email ver, senin takimin ismini ver (UTde, buda cok önemli), oyuncu ismi, pozisyon, level (gold/silver/bronz) ve oyuncunun oynadigi ligi vererek ödeme kismina gec.

Örnek, ben Gibbs'i koymustum (Arsenal'de oynayan)

email: [email protected]

Ultimate Team Names: Selecao (benim takimin ismi)

Player name: Gibbs

Player Level: Gold

Player position: LB

Players League: Barclays Premieur League

Paypal ile ödeyeceksen Paypal sec ve BUY NOW tikla. Dedigim gibi bunlari yapmadan önce o oyuncuyu 3 gün markete koy bile. Mesela yine Gibbs diyelim, gir FUT web app'e, start price 150 yap, buy now price 401.000 yap, 3 gün.

Şansa bak oyuna giremiyorum :)

Bağlantı sorunu verdi bakım felan var sanırım.Web app'den yapabilirim dimi.

Geri
Üst Alt