Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Ödeme işini detayınlandırırsan aga sana zahmet..
yaw internet şuben açıksa sanal kartın varsa paypal hesabına girdiysen gidip alabilirsin stop.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödeme işini detayınlandırırsan aga sana zahmet..
yaw internet şuben açıksa sanal kartın varsa paypal hesabına girdiysen gidip alabilirsin stop.
Nasıl alacağıma dair bir bilgi verir misin aga?
Senden rica eden olmadı celallenme.
Mangala ne ayak beyler? Sirf Thiago Silva-Mangala ikilisi icin Fransa Ligi,Fransiz karisimi bir takim yapmayi düsünüyorum. Workrate ney oluyor beyler?
Bana 70-80K civari Mangala-Thiago Silva ikilisiyle PS3 icin kadro yababilecek biri varmiChemistryde 100 olu versin...
Sevdigim Sistemler bircogunuzun kullandiklari zaten. 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-5-1
Thiago Silva cok pahaliysa,fransiz birinide koyabilirsiniz. Yeterki takim yardirsin.
üzdün :cheeky-smiley-022:
Gaingold.com dan bahsediyoruz heralde.
FIFA 14 - PC - ve atiyorum 100k seciyorsun. Currency yerinde EUR'e tikla euro olsun. Ardindan BUY NOW tikliyorsun ve o arada market'e lazim olmayan bir oyuncu koyuyorsun UT'de. Burda bazi detaylara dikkat etmelisin ama: 3 gün olacak ve start price 150 kalcak, buy now ise 101k alacaksan 101.000 olacak. (1001k alacaksan 1.001.000 olacak/201k alacaksan 201.000 olacak) Ardindan mail adresini, UT takim ismini ve oyuncunun detaylarini yaziyorsun (isim, pozisyon, level [gold,silver,bronz] ve Paypal/Moneybookers ile ödeme yapiyorsun. 5-10 dk ya coin yükleniyor hesabina.
Aga resmen saçma soru sormuşum gibi hissettirdin bana kusura bakma ama.
Teşekkür ediyorum hocam.
Son paramla açtığım packden Agüero çıktıCavani'li Agüerolu 4-4-2 kadrosu kurmak istiyorum ama beceremedim bi el at Talha @Talha Küllü
Son paramla açtığım packden Agüero çıktıCavani'li Agüerolu 4-4-2 kadrosu kurmak istiyorum ama beceremedim bi el at Talha @Talha Küllü
gaingold sahibi kankimdir sıkıntı olursa çözerim. sinan sen hariç![]()
Aga o dediğin siteye girdim register yaptım fifa 14ü seçtim pc bölümünden 401k seçeneğine buy now yaptım şöyle bir ekran var..
Bir futbolcu resmi koymuşlar örnek sanırım
Altta coupon bölümü var vs vs..
O bölümde ne yapacağım.
Şansa bak oyuna giremiyorum
Bağlantı sorunu verdi bakım felan var sanırım.Web app'den yapabilirim dimi.