FIFA Ultimate Team

Arkadaşlar stoperlerimde Kompany Luiz Vidic Kaboul var çok hantallar ya bunlar yeni geldi diye mi böyle yoksa bu kadar kötü olamazlar diye düşünüyorum herif yanında ki adama pas atamıyor kafayı yedim..

Takımda ki oyuncular kendi kalitelerini gösteremiyorlar 6-7k ya kurduğum takım tabanca gibi pres yapıyordu bu heriflerin yürüyecek halleri yok anlamadım gitti..

Fitnessa fitness hocayla hoca

3. ligte ilk iki maçımı oynadım. Ama oyunda lag var sanırım,oyuncular acayip hızlı anlayamadım. İlk maçım 2-2 ikinci maçım 3-0 yendim. Tam jovetic'i kenara almaya hazırlanıyordum ki adam patladı. 2 gol.

Ben 2-3 gündür tekrar 13'ü oynamaya basladim. Önceden baya sövüyordum bu oyuna ama 14'ü oynadiktan sonra 13 bana kusursuz bir oyunmus gibi gelmeye basladi. Oyuncular hantal degil, her orta gol olmuyor, defans oyunculari mal gibi birbirine girmiyor, kaleciler havadan gelen toplari kurtarabiliyor falan. Bir tek pace sorunu var ama o da fazla göze batmiyor.

Keşk şu oyunda her bir kadroya farklı arma forma ve stad verme şansımız olsaydı. Mesela Serie A kadromda SS Lazio armam formam stad olimpiyat stadı EPL kadromda Arsenal formam armam Emirates stadım olarak ayarlayabilseydim:(

Geri
Üst Alt