FIFA Ultimate Team

Sat gitsin anasını satayım bana sat ama 1000 helal coins veriyorum

193504.png

Beyler Vidic alaba david luiz var elimde sıcak sıcak yeni çıktı ilgilenen varsa kıyak geçeriz fiyatta :) kısa günün karı oldu :)

İsmini copy-paste yapıyorum ama şu Blaszczykowski'nin IF'i çıksın diye adak adayacağım artık :D 1m da olsa, gerekirse tüm takımı satar yinede alırım. Ne mübarek biridir arkadaş :)

Her 2 kornerden birinde gol yiyiorum daha demin adamın biri negrodayla 4 tane korner golü attı.Yok mu korner savunmasının kolay bi yolu?Benim adamlar saçma sapan hareketler yapıyo ceza sahasında bi türlü uzaklaştıramıyorum topu

Ya ortayi hangi tusnan yapiyorsunuz arkadaslar.. PS3de.. yani dörtgen basiyorum biliyorum ama onun yani sira bir tusa basiyormusunuz..

İş dolayısıyla bir süre UT oynayamayacağım için tüm takımı sattım, 500k var elde. Belki trade işine girerim, nasıl olsa işim de foreign trade. :D

adamin teki pahali bundesliga takimi kurmus bende 4141 6kya kurdugum silver takimi var ve de bende %58 possession 2 tane kornerden yenior golleride izletiyor boyle arif adamlarla oynuyoruz iste

Sonra küfürler şelale :D

renktas yine duaciyiz bu seneki oyuna. gecen sene sehpa kontroller kirmisligim var. yine bu seneki oyun iyi gecen seneye gore. en azindan pas yapabiliyoruz anladinmi. gelen gecen defansin arkasina sarkmiyor. 70 paceli cbler agir kalmiyor fln. yine iyi hany.

renktas yine duaciyiz bu seneki oyuna. gecen sene sehpa kontroller kirmisligim var. yine bu seneki oyun iyi gecen seneye gore. en azindan pas yapabiliyoruz anladinmi. gelen gecen defansin arkasina sarkmiyor. 70 paceli cbler agir kalmiyor fln. yine iyi hany.

Aynen. Geçen yıl hızlı olan adam tutulmuyordy.

Geri
Üst Alt