- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
igrenc herif. manisa tarzani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorum
o yuzden dany 74 dimi
les kargasi seni
Koskoca GSC'de bi la liga squad öneren yokmu bu arada sene başında 29k ya aldığım aubameyangı 10kya elden çıkaramıyorum 25k ya aldığım pizscek 13 k ya gitmiyor bu ne ya çok düşmüş oyuncu fiyatları
Cardozo If olunca benim elimdeki normal kart nasıl degerleniyor ki? Ister istemez normal kart fiyatlari da artıyor mu?
♧tapatalk♧
Controller kullaniyorsan sol taraftaki tuşlara bas, analogla oynuyorsan oklar ile oklarla oynuyorsan analogla. Orada offside falan çekiliyor ya. High pressure de var.
If Tahminleri Cardozoya yüklenin dün 3 gol attı bide Sportinge kesinlikle If olcak bide Boateng olur Bayernden bugünki maç ManU-Arsenal maçıdan sonra da tahminlerim var ama Cardozo kesin oluryazın bi kenera
IF kartlar çok nadir çıkıyor. Cardozo IF geldiği zaman o hafta normal Cardozo pack'lerden çıkmıyor sadece IF versiyonu çıkıyor. O da nadiren çıktığı için marketteki Cardozo arzı bir anda düşüyor. Talep sabit kalıp, arz bir anda düşünce fiyatlar artıyor tabii.
Daha sık kullanılan popüler kartlarda bu değişimler daha sert olur tabii. Cardozo'da dramatik bir değişim yaşanacağını sanmıyorum.
Birde bu IF ler çarşamba günümü çıkıyor sadece?
evet çarşambadan çarşambaya değişiyor