FIFA Ultimate Team

5-6 sezondur 1. ligdeyim ne şampiyon oluyorum ne küme düşüyorum 17-20 puan alıp sezonu kapıyorum sıkmaya başladı oyun bi 2-3 ay oynamam heralde

Beyler konu dışı biliyorum ama sormam lazım kusurumu mazur görün şu tapatalk da ileti nasıl gönderiliyor

Sürekli skill moves yapanlar var hani adam geçmek için de değil gidip orta sahada dönüyor kendi kendine. Çıkıyorum oyundan direk.

Skill moves fifa'nın en büyük saçmalıklarından. 3. sıraya yazarım.

1.'si kart ve oyuncu değişikliklerinde 45 dk animasyon izleme zorunluluğu

2.'si gol sevinci geyiği

benimde en nefret ettiğim attığı golü 1.5 saat izliyenler nefret ediyorum adam bal bir gol atıyor 1 saat izliyor uyuz oluyom ama attığı gol iyiyse izlesin ama nerde saçma gol var o golleri izleyenlerde de sorun var..

Premier lig bundesliga karisimi kadromu sattim, daha önce de fransizlarla kadro yapmistim, premier lig kadrosu yapmistim, serie a da yaptim, sade bundesliga da.

Yeni takim kuracagim, hangi lig veya irk'tan kurmami tavsiye edersiniz?

Bütce: 52.000

Sent from my iPhone using Tapatalk

benimde en nefret ettiğim attığı golü 1.5 saat izliyenler nefret ediyorum adam bal bir gol atıyor 1 saat izliyor uyuz oluyom ama attığı gol iyiyse izlesin ama nerde saçma gol var o golleri izleyenlerde de sorun var..

Artık ben de bütün golleri izletiyorum. Psikolojik olarak oyun oynamak budur. Sen nasıl deliriyorsan. Onlar da öyle.

Premier lig bundesliga karisimi kadromu sattim, daha önce de fransizlarla kadro yapmistim, premier lig kadrosu yapmistim, serie a da yaptim, sade bundesliga da.

Yeni takim kuracagim, hangi lig veya irk'tan kurmami tavsiye edersiniz?

Bütce: 52.000

Sent from my iPhone using Tapatalk

bize ne kardes digerlerini yaparken bizemi sordun

forveti 8 chemistryde oynatirsam dert yasar miyim

soyadinda 2 z olan kisiler haric herkesin cevabini beklerim

Ucuz Cm Bundesliga için, önerebileceğiniz?

Geri
Üst Alt