- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
15 Şut çekiyoruz,12 isaberliymiş. Adam 3 şut çekiyor 3-1..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 Şut çekiyoruz,12 isaberliymiş. Adam 3 şut çekiyor 3-1..
Sende 3tane çek ozaman kanka
La PS3 kullanıcısı yokmu şu forumda PSN ye giremiyorum PSN sitesindede bakım var falanda demiyor ne ayak?
Rakip uzun mesafede kaleciyle karşı karşıya kalırsa kaleciyi çıkarma tuşuna basın sonra geri çekin.Adam aşırtıyım mı aşırtmayım mı derken kafası karışıyo bi şekilde alıyosun topu
Rakip uzun mesafede kaleciyle karşı karşıya kalırsa kaleciyi çıkarma tuşuna basın sonra geri çekin.Adam aşırtıyım mı aşırtmayım mı derken kafası karışıyo bi şekilde alıyosun topu
valla hacı ben napacağımı bilemiyom kaleciyi çıkarıyom pis bir aşırtırma yiyorum çıkarmıyorum geliyo kalenin ağzına kadar dayıyor kaleye gol onu ayarlamak zor işte...
Sende 3tane çek ozaman kanka
La PS3 kullanıcısı yokmu şu forumda PSN ye giremiyorum PSN sitesindede bakım var falanda demiyor ne ayak?
aynen bana oyle yapanlara genelde atamıyorum
valla hacı ben napacağımı bilemiyom kaleciyi çıkarıyom pis bir aşırtırma yiyorum çıkarmıyorum geliyo kalenin ağzına kadar dayıyor kaleye gol onu ayarlamak zor işte...
ucuz premier lig CAMlarini masaya yatiralim
Bro 300 bid 350 buy now yap en kotu 10 kontratın 2 yada 3 unu satarsın 1 saatte![]()
Rare kontrat mı yoksa normal 13 maçlık?
Sessegnon candir, canandir.
Normali renktas rare 200e bulmak zor hatta imkansiz![]()