FIFA Ultimate Team

dusundugum equip

howar

smalling chirhesch toure

ben arf boateng tiote tarabd

cam (de bruin????)

goufram berbatoff

Goufran çok iyi

De Bruyne de öyle. Her şeyi komple iyi.

Boateng bi acayip durmuş orada Tiote gibi bir hayvanın yanına Wilshere gibi uçan kaçan bir tip belki?

Berbatov yerine Lukaku veya Benteke koysan süper kadro olur

Adler kendi kafasına göre açılıyp duruyor, köşe vuruşunda anlamsızca çıkıyor bir de kaleciyle karşı karşıya yakalandım hiç bir tuşa basmadım kendiliğinden açıldı golü yedirtti bana.

Sadece bende mi oluyor yoksa sizede oldu mu?

Adler kendi kafasına göre açılıyp duruyor, köşe vuruşunda anlamsızca çıkıyor bir de kaleciyle karşı karşıya yakalandım hiç bir tuşa basmadım kendiliğinden açıldı golü yedirtti bana.

Sadece bende mi oluyor yoksa sizede oldu mu?

Mignolet yapıyordu bende de. Ama kimseden bende de yapıyor diye bir şey duymadım. Hatta herkes çok beğenmişti. Bazen rakip atak yaparken penaltı noktası civarı bekliyordu. Uzaktan vuruş direk gol oluyordu.

Kaleciyi değiştir.

Kapa ac reis duzelir belki :D

Açıp kapama tuşu yalama oldu PSN nin sitesinde böle bir hata kodu yok. Bikaç insanın başına gelmiş daha önce bi kaç çözüm yoluda sunulmuş ama çare olmadı bana:(

Kanka bi saçmalıktır gidiyor. Yağdırıyorum adamın kaleye şutları ama benim forvetler Jovetic-Lukaku gol kaçırma yarışındalar sanki. Boru gibi Willian'ı aldık. Adam harika ama forvetler de iş yok.

Lukaku yu salla Eto'o yu al biri hızlı biri yavaş olsun. Kafa atmak için aldıysan Lukaku yu Eto'o da atıyor. Önemli olan kafa vuranın boyu değil orta açış şeklin daha öncede yazdım bunu bi ara bi kaç şey karalıcam bu konu hakkında. Ortayı iyi açtıktan sonra Valbuena bile kafayı vuruyor oyunun Bug u bu.

ucuz premier lig CAMlarini masaya yatiralim

Nasri

Robben attı şampiyonluk geldi.

2. ligde zaman kaybetmedik. Namağlup bir şekilde 23 puanla sonunda 1. lige çıktık.

Takımımın isimini geri istiyorum ben. :( Bunun çaresi yok mudur? Yanlışlıkla Club Name kartını aldım. Eskişehirspor'umu istiyorum ben. :sad007:

Anca seneye. Veya kulubunu silcen "delete club"dan, yeni kurcan d10'dan basliycan. Tabi boyle yapmadan once oyuncularini + coinlerini bi tanidiga transfer et ki gume gitmesinler, sonradan geri alabilesin :D

ucuz premier lig CAMlarini masaya yatiralim

Bruyne, Rosicky, Gaston R.

kadroyu

howar

toure chrichish smalling

benarf rodwell tiote taraft

bruin

gourfan berbat

olarak modifie etdim. burbadan vazgecmem namumkunad

7vtoHOh.jpg

PtHWEeJ.jpg

:sunglasses:

Robben'lı kadro ile henüz oynayabilmiş değilim fakat birkaç saat içinde oynamayı planlıyorum.

4-4-2 (2)

Begovic

Richards Kaboul Sakho Jose Enriqueue

Valencia Frenkie Lampard Sandro Ashley Genc

Bony Kone

Yedekler : Stekelenburq , Glen Johnson , Kieran Gibbs , Essien , Welbeck , Pienaar , Mirallas

8k param var sezonu bitirince Welbeck'i satip Cazorlayi almayi planliyorum 4-2-3-1 (2)'e donecegim . Tavsiyesi olan var mi beylerr

4-4-2 (2)

Begovic

Richards Kaboul Sakho Jose Enriqueue

Valencia Frenkie Lampard Sandro Ashley Genc

Bony Kone

Yedekler : Stekelenburq , Glen Johnson , Kieran Gibbs , Essien , Welbeck , Pienaar , Mirallas

8k param var sezonu bitirince Welbeck'i satip Cazorlayi almayi planliyorum 4-2-3-1 (2)'e donecegim . Tavsiyesi olan var mi beylerr

Welbeck en fazla 850-1000 coins. Santi baya pahali 15-18 yanlış hatırlamıyorsam. Cam olarak cabaye veya kagawa tavsiye ederim. Cabaye daha iyi gibi

Geri
Üst Alt