Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Beyler Ramires cm olarak uygun mu yiksa Wilshere cm daha mı iyi?
3412 de 2lide biri arteta biri Ramires işte
3412 de 2lide biri arteta biri Ramires işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun bi aradan sonra 3-0dan 4-3 maç çevirdim.Son goldeki asist güzeldi
https://www.easports.com/fifa/footb.../profile/media/PC/Pres91/2014/video/177279739
Başlarım böle oyunun ızdırabına adamda takım yok ilk yarı 4 tane yedim ben vuruyorum direkte patlıyor adam attıgı basit bir şut gol oluyor.Momentummuş arkadas cinnet geçirtirler cidden ya gerçekcilikmiş nerde bunun gerçekciligi arkadas biri izah etsin bana özellikle önde oldugun maçı alacak kadar neyin gerçekciligi en basit adam bile messi kesiliyor olmaz böyle iş :S![]()
![]()
ben 3 gündür maç atmıyorum sinirden eto kanser etti beni adamı tutamıyorum winter update ne zaman gelir Talhacım? bi bilgin var mı ve ayrca Seasonsda hız özelliği giden etonun winter updateden sonra UT'a da yansırmı?
Bazen 45. Dakikaya 1-0 önde giriyorum ilk yari bitmeden 2-1 geride oluyorum. Uzatmalar da çok gerçekçi 10-12 dakika oyun zamanı ile.
Bazen 45. Dakikaya 1-0 önde giriyorum ilk yari bitmeden 2-1 geride oluyorum. Uzatmalar da çok gerçekçi 10-12 dakika oyun zamanı ile.
ben 3 gündür maç atmıyorum sinirden eto kanser etti beni adamı tutamıyorum winter update ne zaman gelir Talhacım? bi bilgin var mı ve ayrca Seasonsda hız özelliği giden etonun winter updateden sonra UT'a da yansırmı?
Oyuncularımın birbirleriyle çarpışmasından falan yediğim golün haddi hesabı yok yalnız
Oyun ignite engine için tasarlanmış, çok net. Ignite engine da sadece PS4 ve XB1'da var :redface: PC'ye çıkarmadı hıyarlar.