FIFA Ultimate Team

Beyler Ramires cm olarak uygun mu yiksa Wilshere cm daha mı iyi?

3412 de 2lide biri arteta biri Ramires işte

Bu originin kopmasından bıktım,usandım. Kıran kıran mücadele maç 2-2 dnf ile maçı 3-0 hükmen adama verdi. :(

Başlarım böle oyunun ızdırabına adamda takım yok ilk yarı 4 tane yedim ben vuruyorum direkte patlıyor adam attıgı basit bir şut gol oluyor.Momentummuş arkadas cinnet geçirtirler cidden ya gerçekcilikmiş nerde bunun gerçekciligi arkadas biri izah etsin bana özellikle önde oldugun maçı alacak kadar neyin gerçekciligi en basit adam bile messi kesiliyor olmaz böyle iş :S :@ :@

Başlarım böle oyunun ızdırabına adamda takım yok ilk yarı 4 tane yedim ben vuruyorum direkte patlıyor adam attıgı basit bir şut gol oluyor.Momentummuş arkadas cinnet geçirtirler cidden ya gerçekcilikmiş nerde bunun gerçekciligi arkadas biri izah etsin bana özellikle önde oldugun maçı alacak kadar neyin gerçekciligi en basit adam bile messi kesiliyor olmaz böyle iş :S :@ :@

Bazen 45. Dakikaya 1-0 önde giriyorum ilk yari bitmeden 2-1 geride oluyorum. Uzatmalar da çok gerçekçi 10-12 dakika oyun zamanı ile.

Oyuncularımın birbirleriyle çarpışmasından falan yediğim golün haddi hesabı yok yalnız

ben 3 gündür maç atmıyorum sinirden eto kanser etti beni adamı tutamıyorum winter update ne zaman gelir Talhacım? bi bilgin var mı ve ayrca Seasonsda hız özelliği giden etonun winter updateden sonra UT'a da yansırmı?

UT'de değişiklikler anca seneye olur. Sadece bazı başarılı olmuş oyunculara winter update ile iyileştirme yapılıyor. Winter update ayrıca yanılmıyorsam Ocak ayının sonlarına doğru başlıyor.

Bazen 45. Dakikaya 1-0 önde giriyorum ilk yari bitmeden 2-1 geride oluyorum. Uzatmalar da çok gerçekçi 10-12 dakika oyun zamanı ile.

Yav tamam öne de geçersin geriye de düşersin ama 3-4 maç arka arkaya kazanacagın maçı veriyosun adam da takım yok sanarsın ki ronaldo messi fabregaslı takım var sanki oyuncular kontrolden çıkıyor resmen oyun senin kazanmanı istemiyor.

Jesus Navas lazım. Elinde olupta satmak isteyen var mı.?

ben 3 gündür maç atmıyorum sinirden eto kanser etti beni adamı tutamıyorum winter update ne zaman gelir Talhacım? bi bilgin var mı ve ayrca Seasonsda hız özelliği giden etonun winter updateden sonra UT'a da yansırmı?

Ocak ayında/ayına doğru.

Yansımaz. Kartlar sadece upgrade yapılacaksa değiştirilir, downgrade yapmazlar.

13'de oyuncular cok daha akilli davraniyor.

Ignite Engin PS4'de olacaksa alabilirim PS4'ü aslında. Telefon + Ipad feda olsun :D

Geri
Üst Alt