Adam satarkan pahalı satıyor adamı. Bir işe yaramaz dimi. Yani adam kerizleri arıyor kısacası.
:encouragement:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam satarkan pahalı satıyor adamı. Bir işe yaramaz dimi. Yani adam kerizleri arıyor kısacası.
:encouragement:
Eyvallah kardeşim sağolasın :encouragement:
Beyler birşey soracağım. Ben yeni oyuncuyumda. Filipe Luisi alacaktım öylesine bakınıyordum. Bir baktım gold oyuncu ama güçleri yükseltilmiş. Biri bana açıklayabilirmi acaba ne olduğunu ve nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim.
Adam bildiğin UT için foruma üye olmuşbenim bi beşiktaşlı arkadaşta üye olmuştu buraya UT için
![]()
Ne alakası var kardeşim. Forumda gördüm merakımı giderdim.
Oyunda sadece GSC tayfası mı bıktı yoksa genel bir bıkkınlık mı söz konusu![]()
Arkadasim D1'de iki uc kupa kazandiktan sonra oda birakti yabanci o, cogu oyuncu birakiyor bu sacma sapan +90 golleri her kafanin gol olmasi filan insanlari biktirdi.
Benimde eskisi kadar oynayasim yok. Eski Fifa'lari 12,11 i filan kariyer modu bile oynardim gunde 4-5 saat.
Oyunun pek tadı kalmadı, tüm takımı satıp pack açacağım. Bir şey çıkmazsa silerim oyunu.
Ben oyundan bıktım harbi sıkmaya başladı bu ne saçma sapan goller yiyorum adamın önünde kalıyor momentum script derken iyice soğudum geçen sene pese laf atardım online da bu ne lan herkes robben,ribery,ronaldo,messiyle oynuyor diğerleri adam değilmi diye fifa da hayal kırıklığına uğrattı...
Yok ya acele ile üye oldum onları atlamışım nasıl düzeltebiliriz yaşı.
UT zaten dönem dönem sıkar. Bırakırsınız. 3 hafta sonra falan özleyip dönersiniz olayı bu![]()
Güleryüz nerelisin
Neden sordun?
Yasak olduğunu bilmiyordum pardon