Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ben de çok beğeneceğimi sanmıyorum ama denemek istiyorum.Neymar o rolde çok iyiymiş çünkü top sürüp şapkadan tavşan çıkaracak baya alan buluyormuş.
![]()
Neymar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çok beğeneceğimi sanmıyorum ama denemek istiyorum.Neymar o rolde çok iyiymiş çünkü top sürüp şapkadan tavşan çıkaracak baya alan buluyormuş.
![]()
SIF Lukaku gelir
Berabere biterse ihtimal düşer. Diğer forvetlerin performanslarına da bağlı tabi.
3-3 bitti
2-3 bitseydi, maçı çeviren adam olacaktı..Şimdi muallak
80+ shooting..o kadar pace ve str ile tatlı bir şey olurdu
Maça kadar biraz oynayayım dedim. 3 maçta da top göremedim. 1. ligden 3. lige kadar düşmüştüm zaten, 4'e ineceğim sanırım. 11 veya 12. mağlubiyetim oldu üst üste. Mağlup olunur da topu rakip alana geçirebilsem iyiydi
%20 pas başarısı ile oynuyorum 5 metre yanıma pas atıyorum 2 rakip uçarak giriyor araya. Neye uğradığımı şaşırdım
Son maç İy sonucu 0-8 olunca çıktım.
Birazdan kadrom hazır olur ins.
Maça kadar biraz oynayayım dedim. 3 maçta da top göremedim. 1. ligden 3. lige kadar düşmüştüm zaten, 4'e ineceğim sanırım. 11 veya 12. mağlubiyetim oldu üst üste. Mağlup olunur da topu rakip alana geçirebilsem iyiydi
%20 pas başarısı ile oynuyorum 5 metre yanıma pas atıyorum 2 rakip uçarak giriyor araya. Neye uğradığımı şaşırdım
Son maç İy sonucu 0-8 olunca çıktım.
Fena olmuş be
3.ligteyim 1 maçım kaldı eğer en az berabere kalamazsam düşüyorum. Korkuyorum vallahi oynamaya![]()
Bence oynama...
Öyle kalsın diyorsun.Şimdi işe gideceğim. Ama GSC Ut ekibine andım olsun ki;bu savaştan galip çıkacağım. AuuMMMMMMMMMMM
![]()
Hadi bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz![]()
Gaza getirdin Tanju![]()
Gelme gaza sakın, sakin sakin işine git, birkaç gün öyle kalsın oyun sonra oynarsın veee...![]()