FIFA Ultimate Team

3-3 bitti :D

2-3 bitseydi, maçı çeviren adam olacaktı..Şimdi muallak

80+ shooting..o kadar pace ve str ile tatlı bir şey olurdu

Mirallas da 2 asist ve 1 golle oynamış galiba, gerçi livescore.com 2. golün asistini başkasına yazmış ama Mirallas'ın diyorlar asist.

Belli olmaz, yine alma ihtimali var diğer takımlardaki forvetler kötü bi haftasonu geçirirlerse.

Maça kadar biraz oynayayım dedim. 3 maçta da top göremedim. 1. ligden 3. lige kadar düşmüştüm zaten, 4'e ineceğim sanırım. 11 veya 12. mağlubiyetim oldu üst üste. Mağlup olunur da topu rakip alana geçirebilsem iyiydi :D

%20 pas başarısı ile oynuyorum 5 metre yanıma pas atıyorum 2 rakip uçarak giriyor araya. Neye uğradığımı şaşırdım :D

Son maç İy sonucu 0-8 olunca çıktım.

Maça kadar biraz oynayayım dedim. 3 maçta da top göremedim. 1. ligden 3. lige kadar düşmüştüm zaten, 4'e ineceğim sanırım. 11 veya 12. mağlubiyetim oldu üst üste. Mağlup olunur da topu rakip alana geçirebilsem iyiydi :D

%20 pas başarısı ile oynuyorum 5 metre yanıma pas atıyorum 2 rakip uçarak giriyor araya. Neye uğradığımı şaşırdım :D

sen bu işi biliyorsun :D

Kulüpte baya çöp varmış onları quick sell yapmam 10 dk falan sürdü, gökten para yağmış gibi hissettim ama, iyi oldu :ka21: Birazdan kadrom hazır olur ins.

s8D9ptE.jpg

Cepte de 11k kaldı, Alves'i almasam 50k daha vardı ama alayım dedim.

:D Fena olmuş be

:D beterin beteri varmıs demekki 4-0 dan sonra kalp dayanmıyordu benim :D

Bugünde 3 maçta 2 galibiyet alsam div5 e çıkıcaktım çıkamadım özellikle ilk oynadığım maçta top ayağıma geldiğinde enterasan bir latency durumu vardı adam kaleme geldiğinde latency den eser kalmıyordu çözemedim neyse artık ya düşcez ya çıkıcaz bu sefer bişeyler olacak sonunda çok uğursuz geldi div6 bana D:

Bu yıl oyun hepimizi şizofrenik edecek.

3.ligteyim 1 maçım kaldı eğer en az berabere kalamazsam düşüyorum. Korkuyorum vallahi oynamaya :D

Geri
Üst Alt