FIFA Ultimate Team

1. ligdeki şampiyonluktan sonra 5. lige kadar düşmüştük şimdi yine 2. lige kadar çıktık bakalım hayırlısı be gülüm Serie A kadrom ile çok iyi işler yapıyorum özellikle Balotelli reis sağolsun

1.ligde fırtına gibi esiyorum..

Kadroma iyice alıştım çok rahat galip gelebiliyorum..

Yalnız nazar değmesin hawk kartlı Balo olağanüstü bir şey oluyor :D

Bende de hawk Balotelli var ama Ibarbo kadar verim alamadım.

Kisiye göre değişiyor demekki...

♧tapatalk♧

Yeni kadronun şerefine 1 hafta sonra ilk maçımı oynadım, Neymar 33 dakikada 2 gol 1 asist yapınca rakibe oyundan çıkmak düştü :asd2:

Arkadaşlar alt tab yapınca gri ekrana dönüyor maç yalan oldu az önce neden yapıyor daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu internette bir kaç çözüm var ama güvenemiyorum.

Arkadaşlar alt tab yapınca gri ekrana dönüyor maç yalan oldu az önce neden yapıyor daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu internette bir kaç çözüm var ama güvenemiyorum.

Normal o. Alt+Tab yapmaman için öyle zaten, alt+tab yapıp hile programının çalıştırılmasına karşı alınmış bi önlem.

Ama sanırım Fifa'yı pencere modunda oynarsan alt+tab yapabilirsin.

Normal o. Alt+Tab yapmaman için öyle zaten, alt+tab yapıp hile programının çalıştırılmasına karşı alınmış bi önlem.

Ama sanırım Fifa'yı pencere modunda oynarsan alt+tab yapabilirsin.

Yok hile ile ne işimiz olurda bazen müzik ihtiyacı duyuyor hani insan müzik değiştirelim derken gitti güzelim maç :D pencere modunda açayım bari en güzeli :D

Yok hile ile ne işimiz olurda bazen müzik ihtiyacı duyuyor hani insan müzik değiştirelim derken gitti güzelim maç :D pencere modunda açayım bari en güzeli :D

Emin değilim ama pencere modundan da, sonra maç giderse suçu bana atma da. :D:D:D Ama pencere modunda sorun olmaması lazım mantıken.

Ben hep pencere modunda oynuyorum. Arada alt+enter ile geçiş yapabiliyorsun bir şey olmuyor ama ben full screen hiç yapmıyorum. Pencerede daha iyi. Karşı taraf maçı bırakınca falan yanda web geziyorum.

Oyunun sesleri tamamen kapalı olur genelde arkadan müzik açarım. Aslında müziğin temposuna göre oyun tarzım değişiyor mu acaba incelemek lazım :D

El Shaarawy (LW)

Marchisio (CM)

Isco (CAM)

PC platformunda ücretsiz. İsteyen alıntı yapsın. 1 buçuk saat kimse istemezse satacağım.

edit: 3 oyuncu da verildi.

1 ligden doğrudan hiç maç kazanamadan 5. lige düşmüştüm.

Aynı durum devam ediyor. Son olarak 80. dk'sına 1-0 önde girmediğim maç 1-7 bitti.6. lige düşmeyi garantilemek üzereyim. Bu süreçte 1 galibiyetim bile yok 2 kere flan berabere kaldım.

Robben'i satıp 2-3 farklı takım kuracağım döndüre döndüre oynayacağım.

1 ligden doğrudan hiç maç kazanamadan 5. lige düşmüştüm.

Aynı durum devam ediyor. Son olarak 80. dk'sına 1-0 önde girmediğim maç 1-7 bitti.6. lige düşmeyi garantilemek üzereyim. Bu süreçte 1 galibiyetim bile yok 2 kere flan berabere kaldım.

Robben'i satıp 2-3 farklı takım kuracağım döndüre döndüre oynayacağım.

Gel sen kederlenme düşmez kalkmaz bir Allah

Hayri'nin dediği gibi 4-5-1 (2) kuracağım bir tane.. Alman kadrosu da duracak aynen.

Jovetic önde, Paulinho-Ramires-Wilshere göbeği falan tatlı olacak bakalım.

Geri
Üst Alt