FIFA Ultimate Team

Şu sorunu adam gibi açıklayacak olan var mı acaba?

Saatlerdir oynayamıyorum,çıldırıcam..

İlk D1 şampiyonluğumu aldım namağlup şekilde 25 puanla (8-1-0). Muhtemelen 5. veya 6. denememdir. Son maç baya kolaydı, 6-0 kazandım, bi o kadar da kaçırdım. :D

Fiyatları nerdeyse aldığım fiyatların yarısına kadar düştü ama hiç pişman değilim, öndeki üçlü manyak.

8jx8NGz.jpg

koIs3Tk.jpg

a96q7KR.jpg

Gündoğan'ın da 10 gol 16 asistlik katkısı var :encouragement:

Yeni işe başladığımdan beri 3 haftadır oynayamıyorum. Netim aktif hale gelmedi henüz. Tüm oyuncuların fiyatları düşmüş, neler olmuş anlamak mümkün değil.

İf robben alirsin sen :D

Ps4 de oyun daha iyi diyolar. Ortalar ve kornerler den kolay gol yenmiyormus. Defans oyuncilarina biraz zeka gelmis. oyun motoru degisti zaten. Grafikler super yalniz haci. Birde kenarda top toplayicilar var topu hemen atiyolar icerde top varsa biri disari vuruyor falan :) ps4 alicam kesinlikle

Para yetmez.

Evet baya iyiymiş, sadece PS4'te değil XB1'da da. Ama yine saçmalıklar çokmuş. Ben de almak istiyorum da en erken Fifa 15 çıktığında alırım, daha önce almam.

Para yetmez.

Evet baya iyiymiş, sadece PS4'te değil XB1'da da. Ama yine saçmalıklar çokmuş. Ben de almak istiyorum da en erken Fifa 15 çıktığında alırım, daha önce almam.

Valla ps4 grafikler daha iyi diyorlar. Zaten bu fifa degilde fifa15 cok acayip olabilir. Senin orda suan ciktimi kac para?

İlk D1 şampiyonluğumu aldım namağlup şekilde 25 puanla (8-1-0). Muhtemelen 5. veya 6. denememdir. Son maç baya kolaydı, 6-0 kazandım, bi o kadar da kaçırdım. :D

Fiyatları nerdeyse aldığım fiyatların yarısına kadar düştü ama hiç pişman değilim, öndeki üçlü manyak.

8jx8NGz.jpg

koIs3Tk.jpg

a96q7KR.jpg

Talha,hangi Formation ve futbolcularla oynuyorsun ? .

Bana yeni takim lazim :) Bundesliga'ya gecmek istiyorum tekrar.Ama Kadro'yu simdi degil de Toty'de kadroyu kurmayi düsünüyorum

sebep fiyatlarin inanilmaz düsüsü.

mesela ps3 de El Sharawy 2 ay önce felan 25kdi simdi 8k'ye kadar düsmüs ve hala düsüyor...

Talha,hangi Formation ve futbolcularla oynuyorsun ? .

Bana yeni takim lazim :) Bundesliga'ya gecmek istiyorum tekrar.Ama Kadro'yu simdi degil de Toty'de kadroyu kurmayi düsünüyorum

sebep fiyatlarin inanilmaz düsüsü.

mesela ps3 de El Sharawy 2 ay önce felan 25kdi simdi 8k'ye kadar düsmüs ve hala düsüyor...

4-3-3(4) süper. Biçok formasyon denedim yedek takımımda, ama onu da 433-4 yaptım en sonunda. 2 takımım da baya benziyor yapı olarak.

Reus-Lewa-Robben

Khedira-İlkay-Schweiny

Marcelo-Pepe-Dante-Lahm

Neuer

_

Hazard-Jovetic-DiMaria

Yaya-Nasri-Xabi

Cole-Kompany-Miranda-Alves

Courtois

Geri
Üst Alt