Talha Polat
Sarı Üye
- 11 Haziran 2013
- 363
- 0
- 706
Yani bende bir sorun yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet talha herkeste oluyor
Oyuna başlarken böyle yazıyor "hospitality settings synchronising"
Daha sonra server'a bağlanamıyor.
Ciddi bir sorun mu yoksa serverlar mı yenileniyor?
Acilll yardım!!!
@Talha Küllü
@Necati Şen
Server'larda sorun var. Açıklama yapılmadı.
Gündoğan'ın da 10 gol 16 asistlik katkısı var :encouragement:
Yeni işe başladığımdan beri 3 haftadır oynayamıyorum. Netim aktif hale gelmedi henüz. Tüm oyuncuların fiyatları düşmüş, neler olmuş anlamak mümkün değil.
Benim hiç elim gitmiyor oyuna.
İf robben alirsin sen
Ps4 de oyun daha iyi diyolar. Ortalar ve kornerler den kolay gol yenmiyormus. Defans oyuncilarina biraz zeka gelmis. oyun motoru degisti zaten. Grafikler super yalniz haci. Birde kenarda top toplayicilar var topu hemen atiyolar icerde top varsa biri disari vuruyor falanps4 alicam kesinlikle
Para yetmez.
Evet baya iyiymiş, sadece PS4'te değil XB1'da da. Ama yine saçmalıklar çokmuş. Ben de almak istiyorum da en erken Fifa 15 çıktığında alırım, daha önce almam.
Valla ps4 grafikler daha iyi diyorlar. Zaten bu fifa degilde fifa15 cok acayip olabilir. Senin orda suan ciktimi kac para?
İlk D1 şampiyonluğumu aldım namağlup şekilde 25 puanla (8-1-0). Muhtemelen 5. veya 6. denememdir. Son maç baya kolaydı, 6-0 kazandım, bi o kadar da kaçırdım.
Fiyatları nerdeyse aldığım fiyatların yarısına kadar düştü ama hiç pişman değilim, öndeki üçlü manyak.
![]()
![]()
![]()
Talha,hangi Formation ve futbolcularla oynuyorsun ? .
Bana yeni takim lazimBundesliga'ya gecmek istiyorum tekrar.Ama Kadro'yu simdi degil de Toty'de kadroyu kurmayi düsünüyorum
sebep fiyatlarin inanilmaz düsüsü.
mesela ps3 de El Sharawy 2 ay önce felan 25kdi simdi 8k'ye kadar düsmüs ve hala düsüyor...