- 26 Eylül 2012
- 122.060
- 72.614
- 5.068
bizi buyuk olarak gorduklerindenmi yoksa sampiyon takimimi ekliyolar sadece seneyede fener olur oyleyse
Şampiyonu. Fifa 15 yalan oldu şimdiden.
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizi buyuk olarak gorduklerindenmi yoksa sampiyon takimimi ekliyolar sadece seneyede fener olur oyleyse
4-2-2-2 oynuyorum. Maç içinde iki Cam adamını kanat yapıyorum.Çift Cdm iş görüyor bu şekilde.
Bence o olay şöyle.Şampiyonluga veya düşmemeye oynuyor eleman.Senin kadron çok güçlü yada bi dünya kart basılmışsa extra oyuncularına,tırsıp çıkıyor.Nasıl çıkıldıgını bilmiyorum.Bilen söylesin bizde yapalım.
DIV 2 ye cikdik.
Tactical Defending e yeni basladimiza ragmen DIV2 ye cikdik kisa zamanda.
hayirli ugurlu olsun vatana millete.
Takimim:
Cech
Richards Vidic Luiz Cole
Toure
Nani Rooney Cazorla Willian
Eto'o
not:
En iyi stoper ikilis hangisi?
Vidic-Kompany | Vidic-D.Luiz | D.Luiz-Kompany ?
bide.. M.Richards mi yoksa Walker mi sag beke?
Bence o olay şöyle.Şampiyonluga veya düşmemeye oynuyor eleman.Senin kadron çok güçlü yada bi dünya kart basılmışsa extra oyuncularına,tırsıp çıkıyor.Nasıl çıkıldıgını bilmiyorum.Bilen söylesin bizde yapalım.
yapmayalim
Hayırdır sen de mi yapıyorsun da sırrını bize açıklamıyorsun
Senle alakası yok geçen yine rakip beklerken Galatasaray armalı biri geldi dedim aynı takımlıyız hani hile yapmaz ama yok arkadaş adam arma falan dinlemiyor o da bastı hileyi
Çok acayip taktım kafaya bu işi acayip sinirleniyorum :mad-49:
Bir sorun var.
1.Ligte daha çok başına geldiği için artık dayanamayıp yazdım.Maç için rakip bekliyorum rakip geliyor tam maça çıkıcaz adam saçma sapan bronze bir kadro ile çıkıyor tam maç başlarkende oyundan çıkıyor.
Ben bişey kaybetmiyorum puan sabit kalıyor fakat kontrat ve traingler boşa gidiyor sadece.
Üst üstte denk gelince sinirleniyorum ardından o sinirle maça çıkınca zaten kaybediyorum.Ya bu adamlar bunu yapınca ellerine ne geçiyor(en fazla ellerine beleşten 100 coins geçer) bunun için mi yapıyorlar.
Yada bunlar oyundan çıktığı için otomatikman maçı kaybetmiş olmuyorlar mı?Sinirden çıldırıcam herif 2 sezonda da aynı şeyi yapıyor bunlar alt lige nasıl düşmüyor?
İsimlerini not etmeye başladım.Belki adam normal maç ayapacak hemen geçme tuşuna bastığı için yine hile yapacaklar diye kabul etmediğim rakiplerde oluyordur.
Çok çok sinir bozucu bir durum tam seri yakalamışsın şampiyonluğa oynuyorum tak o şerefsizlerden denk geliyor...son 2 maçsa hemen sezonu bitiriyor puanın yeterse ligte kalıyorsun yetmezse altlige düşüyorsun...
Yani düşünüyorum bunu yapınca ne kazanıyorlar hiç bişey gelmiyor aklıma.Ben de mi bir sorun var yoksa herkes mi bu sorunu yaşıyor çözemedim.
Bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler...
Şampiyonu. Fifa 15 yalan oldu şimdiden.
Tapatalk
ss al easporsa şikayet et cheating programı var sen görmüyorsun ama o program onlara 5 veya 20 skor yazıp galip sayıyor ben 13te kullanmak zorunda kaldım ordan biliyorum yani adam max 7 dakikada kupayı alıyor
Çeptalk