FIFA Ultimate Team

Bilinen bi olay o zaten ama uzun is her mac her mac. Ghey.

individuel tactic olarak save yap.. macicidne sadece analgo ile cagir... bikere yaparsin ondan sonra her mac da tactic olarak yaparsin???

Ayrica bu olmyiorsa, ve senin dedin gibi her mac öncesi yapman gerekirse bile.. bazen sadece 1-2 Oyuncun Workrathelerini degisdirmek istiyor insan

individuel tactic olarak save yap.. macicidne sadece analgo ile cagir... bikere yaparsin ondan sonra her mac da tactic olarak yaparsin???

Ayrica bu olmyiorsa, ve senin dedin gibi her mac öncesi yapman gerekirse bile.. bazen sadece 1-2 Oyuncun Workrathelerini degisdirmek istiyor insan

Biliyorum ya o da uzun is ugrasamam :D Hem daha keyfli boyle ;)

calisiyor mu? biara bug vardi bütün yocunular M/M workrathes olyiordu?

bide sen FIFA 14 de TIKI TAKA OYUN tarji hakinda ne düsüniyorsun? Oliyor mu.. efective?

En efektif stil o zaten bnc. Oyle oynayabildigimde (bazen sabredemiyorum :D ) %90 yenerim. Sakin olman lazim ama geri pas yapmayi bilcen. Gol yediginde de taktiginden vazgecip saldirmiycan. Sabir sabir sabir

En efektif stil o zaten bnc. Oyle oynayabildigimde (bazen sabredemiyorum :D ) %90 yenerim. Sakin olman lazim ama geri pas yapmayi bilcen. Gol yediginde de taktiginden vazgecip saldirmiycan. Sabir sabir sabir

Aynen..bide individuel tactic..

PASS 20

RISK 85

Oyun Kurma Hizi 35-40

öyle güzel possesion oliyor...

ama FIFA 14öyle yapilmizki hele FUT... illa hizli oynican..dayanamiyor insan :D

@Akif Emin Empak

SEN Arifin turnuvayi kapatirsan, Arifin GÜcleri de senin turnuvani kapatir.

Parallel ve Derin Gücler elimde.

#DersAlmamDersVeririm

#AkıllıOL

200px-Fethullah_Gulen_Interview_with_Nuriye_Akman-America.jpg

bizi buyuk olarak gorduklerindenmi yoksa sampiyon takimimi ekliyolar sadece seneyede fener olur oyleyse

Şampiyonu. Fifa 15 yalan oldu şimdiden.

Tapatalk

YALAN!Şampiyonu falan ekledikleri yok 2005 yılında fenerbahçe şampiyon olmuştu ama fifa 2005 de sadece Galatasaray vardı.unutmayın fenerbahçeyi oyuna eklerlerse bütün Türkiye Ligi takımlarını eklerler bu her zaman böyle olacaktır.Devam ediyim mi? fifa 11 de fenerbahçe olduğu için ordan bi kıyaslama yapacağım fifa 11 de fenerbahçenin ülkesindeki prestij puanı 20 üzerinden 20 bu doğru türkiyenin en popüler takımlarından. dünyadaki prestiji 20 üzerinden 13.O 2011-2012 yıllarında Galatasarayın ne kadar kötü olduğunu herkes bilir orta sıralarda sürünüyorduk ama ona rağmen ülke prestiji 20 dünyadaki prestiji 14 yani adamlar da Türkiyenin en büyük takımının Galatasaray olduğunu biliyor bi bizim taraftar bilmiyor 2011 yılında şikeyle şampiyon olan feneri niye eklemediler ozaman Şampiyon olmuşlardı ama gittiler Ligi ilk 4 de bitiremeyen Galatasarayı eklediler FİFA 12'de. KISA VE NET ŞAMPİYONLUĞA DEĞİL BÜYÜKLÜĞE BAKIYORLAR!

Ben bu milleti anlamıyorum çok cahiller.

Basic Lewandowski mi 41k ya sattım.

Yerine Hunter Lewandowski yi 40k ya aldım.

Hunter kartlarına bakıyorum 7k dan dolaşıyor.

Chem kartları basılı okadar çok futbolcu varken niye bir insan 7k ya Hunter kartı alırki.

Bire bir aynı :D Çaprazdan yana çeke çeke gel şut, kalecinden döner, defans uzaklaştırmak istersen birinin kafasına sırtına çarpıp girer :D

Niye yapiyorlar bunu ?

Ellerine ne geciyor ?

Aslinda fifa 15 i yeni konsollarda oynamak gerek!ps4 fln

* LG G2 Tapatalk *

Valla arif bilmiyorum neden yaptıklarını ama öyle yaparak galiba max.7 dk içinde tüm kupaları alarak para kasıp Ronaldo ve Messi'yi almaya çalışıyorlarmış :mad:

Oyunda ki saçmalıklardan çok bu hile meselesi beni soğuttu 1 .ligte maç yapacak adam yok herkes hile yapıyor arada 1-2 maç oynarsan şükret... onlarında kimisi lag yaparak maçının içine ediyor :mad:

Oyunda ki saçmalıklardan çok bu hile meselesi beni soğuttu 1 .ligte maç yapacak adam yok herkes hile yapıyor arada 1-2 maç oynarsan şükret... onlarında kimisi lag yaparak maçının içine ediyor :mad:

Hocam SEASONS oyna...kafan rahat olur.

FUT zaten cok sacma seyleri var.. herkez kazanimde nasil futbol olursa olsun havasinda..

Arif'de doğru yolu bulup FUT'u bırakmış:):)

Bir süre sonra sinir bozuyor zaten, en iyisi seasons yada career mode

Geri
Üst Alt