FIFA Ultimate Team

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Diego Sneidjer dan daha iyi Free Kick Accuracy var,rezalet. :S

Sera Sneijder icin böyle Longshot 88 falan olsa cok sevinirim,böyle bir sey yapsan müthis olur. Örnek olarak Bursa Macinda Golleri + Trabzon Friki verebillirsin. Istersen Video veriyorum

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Diego Sneidjer dan daha iyi Free Kick Accuracy var,rezalet. :S

Sera Sneijder icin böyle Longshot 88 falan olsa cok sevinirim,böyle bir sey yapsan müthis olur. Örnek olarak Bursa Macinda Golleri + Trabzon Friki verebillirsin. Istersen Video veriyorum

Diego'nun bazı değerleri overrated. Düşürülmesi için uğraşacağım.

Iki sene önce Sneijder müthisti.

Wesley Sneijder - FIFA 12 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com

88 Overall

4 Star Skills

84 Acceleration

90 Balance

92 Long Passing

90 Free Kick Accuracy

89 Long Shots

90 Vision

:frog:

Ne olmus iki sene icinde baya kötü yapmislar Sneijderi simdi yavas yavas uprgade yapiyorlar ama hala hak ettigi degeri yok bence.

Yinede Serafettin'e sagolsun,sen olmasaydin belki Sneijderi downgrade yapmislardi :apathy: :D

Iki sene önce Sneijder müthisti.

Wesley Sneijder - FIFA 12 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com

88 Overall

4 Star Skills

84 Acceleration

90 Balance

92 Long Passing

90 Free Kick Accuracy

89 Long Shots

90 Vision

:frog:

Ne olmus iki sene icinde baya kötü yapmislar Sneijderi simdi yavas yavas uprgade yapiyorlar ama hala hak ettigi degeri yok bence.

Yinede Serafettin'e sagolsun,sen olmasaydin belki Sneijderi downgrade yapmislardi :apathy: :D

İnter'de son iki sezonunda sürekli sakat bir Sneijder vardı. Onun için haklı olarak düşürdüler.

Aslinda 84 Overall Drogba icin cok fazla. Fifa 15'te 81-82 olur bence. :D MLS Ligine gider büyük ihtimalle.

Yekta'da dribbling 76, acceleration 77, sprint speed 74. Telles'in yeni overall 77 bu arada. Defensive workrate medium olsun dedim kabul ettiler ama islemeye unuttular herhalde. Bu aralar cok yogun editorler. Umarim gelecek haftaya yetisir. Sneijder icin longshots'un en azindan 86 olmasi icin feedback verdim ayrica, reactions da bir kac puan yükselmeli bence.

Yekta'da dribbling 76, acceleration 77, sprint speed 74. Telles'in yeni overall 77 bu arada. Defensive workrate medium olsun dedim kabul ettiler ama islemeye unuttular herhalde. Bu aralar cok yogun editorler. Umarim gelecek haftaya yetisir. Sneijder icin longshots'un en azindan 86 olmasi icin feedback verdim ayrica, reactions da bir kac puan yükselmeli bence.

Eline saglik,büyüksün Seraf :)

Chedjou UP alir mi? Fifa 15'te Heading en az 90 olmasi lazim,tek iyi yapan sey bu ama iyi yapiyor.hem ofansta defansta kafa vuruslari cok iyi bence.

Chedjou heading 90 olması için bütün hava toplarını kazanması lazım. Zaten bir kaç aya kadar yanılmıyorsam 79 filanda heading şimdi ise 84 bence yeterli. Bana göre Felipe Melo kafa vuruşunda daha etkili. Son bir kaç maçta gösterdiği iyi performans için defansif özellikleri 80 civarı olabilir. Daha fazla olmaz.

Chedjou heading 90 olması için bütün hava toplarını kazanması lazım. Zaten bir kaç aya kadar yanılmıyorsam 79 filanda heading şimdi ise 84 bence yeterli. Bana göre Felipe Melo kafa vuruşunda daha etkili. Son bir kaç maçta gösterdiği iyi performans için defansif özellikleri 80 civarı olabilir. Daha fazla olmaz.

Melo iyi yükseliyor ama Chedjou daha isabetli vuruyor kafa ile. Bana göre...Jumping 91 , Heading 84 su anda Chedjoud'te. Jumping iyi ama Heading biraz daha yüksek olabillirdi bence. :) Melo de Vison biraz daha yüksek olabillirdi bence,o disinda degerleri gayet yerinde.

@Şerafettin KOÇ Umutun düştüğüne sevindim haketmiyor zaten. Ama Yektanın Visionu 69 galiba çok az değilmi valla şu Tr kupası finalinde tam şut fake atıp selçuğa atması gerizekalı bir oyuncu olmadığını gösterir umut konusunda süper olmuş.

Bide son olarak [media]https://www.youtube.com/watch?v=W9Z16YNEysM[/media] Tellesin agresifliği biraz artırımalı bence böylece overalle de yansır.. video da da "Come On" çekmesinden anlaşılıyor

@Şerafettin KOÇ Umutun düştüğüne sevindim haketmiyor zaten. Ama Yektanın Visionu 69 galiba çok az değilmi valla şu Tr kupası finalinde tam şut fake atıp selçuğa atması gerizekalı bir oyuncu olmadığını gösterir umut konusunda süper olmuş.

Bide son olarak [media]https://www.youtube.com/watch?v=W9Z16YNEysM[/media] Tellesin agresifliği biraz artırımalı bence böylece overalle de yansır.. video da da "Come On" çekmesinden anlaşılıyor

Yekta'nın vision 10 üzerinden 7 olarak düşün, bence yeterli devamlılığı olmayan bir oyuncu. Telles için bu saatten sonra yeni bir update gelmez gibi. Yinede bir bakayım.

Bide son olarak: Amrabat Malaga'da cok iyi oynadi. Malagin en önemli oyuncusu oldu,ama downgrade almis.

sampiyon olduktan sonra her sey tersine döndü. sahada dayak yiyoruz resmen döve döve 3. lige kadar geriledim. büyük bir mucize olmazsa buradan da düsecegim.

Geri
Üst Alt