Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.622
- 4.506
- 1.328
Telles jumping 77.
Sağol da Sneijder 86 olsa iyi olur 84 long shot çok düşük ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles jumping 77.
Sağol da Sneijder 86 olsa iyi olur 84 long shot çok düşük ...
Geçen sene 86 idi yanlış hatırlamıyorsam.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Diego Sneidjer dan daha iyi Free Kick Accuracy var,rezalet. :S
Sera Sneijder icin böyle Longshot 88 falan olsa cok sevinirim,böyle bir sey yapsan müthis olur. Örnek olarak Bursa Macinda Golleri + Trabzon Friki verebillirsin. Istersen Video veriyorum
Iki sene önce Sneijder müthisti.
Wesley Sneijder - FIFA 12 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com
88 Overall
4 Star Skills
84 Acceleration
90 Balance
92 Long Passing
90 Free Kick Accuracy
89 Long Shots
90 Vision
:frog:
Ne olmus iki sene icinde baya kötü yapmislar Sneijderi simdi yavas yavas uprgade yapiyorlar ama hala hak ettigi degeri yok bence.
Yinede Serafettin'e sagolsun,sen olmasaydin belki Sneijderi downgrade yapmislardi :apathy:![]()
Yekta'da dribbling 76, acceleration 77, sprint speed 74. Telles'in yeni overall 77 bu arada. Defensive workrate medium olsun dedim kabul ettiler ama islemeye unuttular herhalde. Bu aralar cok yogun editorler. Umarim gelecek haftaya yetisir. Sneijder icin longshots'un en azindan 86 olmasi icin feedback verdim ayrica, reactions da bir kac puan yükselmeli bence.
Umut Bulut 74.
Chedjou UP alir mi? Fifa 15'te Heading en az 90 olmasi lazim,tek iyi yapan sey bu ama iyi yapiyor.hem ofansta defansta kafa vuruslari cok iyi bence.
Chedjou heading 90 olması için bütün hava toplarını kazanması lazım. Zaten bir kaç aya kadar yanılmıyorsam 79 filanda heading şimdi ise 84 bence yeterli. Bana göre Felipe Melo kafa vuruşunda daha etkili. Son bir kaç maçta gösterdiği iyi performans için defansif özellikleri 80 civarı olabilir. Daha fazla olmaz.
@Şerafettin KOÇ Umutun düştüğüne sevindim haketmiyor zaten. Ama Yektanın Visionu 69 galiba çok az değilmi valla şu Tr kupası finalinde tam şut fake atıp selçuğa atması gerizekalı bir oyuncu olmadığını gösterir umut konusunda süper olmuş.
Bide son olarak [media]https://www.youtube.com/watch?v=W9Z16YNEysM[/media] Tellesin agresifliği biraz artırımalı bence böylece overalle de yansır.. video da da "Come On" çekmesinden anlaşılıyor
sampiyon olduktan sonra her sey tersine döndü. sahada dayak yiyoruz resmen döve döve 3. lige kadar geriledim. büyük bir mucize olmazsa buradan da düsecegim.