fikret orman

F. Orman: Kaldığım otelin yanında Arsenal kalıyor. Otelin önünde birçok Arsenal taraftarı olan Çinliler vardı. Beni karşılayanlar arasında da Çinli aileler vardı.

F. Orman: Bu sene yatırım senemiz. Buraya para harcayarak geliyoruz.

F. Orman: Manchester United'ın burada çok fazla taraftarı var. Onlar buna 2000'de başlamışlar. Manchester City, 2004'te başlamış. Milan burada, Bayern Münih burada.

F. Orman: Arsenal, Chelsea, hepsi eskiden beri buradalar. Dünya'nın büyük kulüpleri buralardalar.

F. Orman: Beşiktaş Kulübü'nün de artık uzak uçuşlar yapmaya ve maç yapmaya alışması lazım

Ilginc cumhurbaskanina tsk etmemis bugun.

Şu mal başımıza büyük başkan kesildi ya lanet olsun sana Dursun.

sent via GSC

Bu bireysel kalitenizi ortaya koyan bos yorumlar toplaninca forumun genel kalitesini de asagi cekiyor , icinizde tutun

Evet buram buram kalite, Talisca, Quaresma, Abubekir, sonuç iddiası kalmayan takımdan altı yiyip diğer gruplara göre çok daha kolay olan gruptan şut

Bu Ateş üfleyerek sönmez

işi biliyor ama kurdugu kadronun bizim icin önemi olmamalı. bu sene lige ağırlıgımızı koymamız lazım. tek kulvardayız, her maca final havasında cıkarsak olay biter.

bu sezon bjk'yi icerde-dısarda rahat yenecegimizi düsünüyorum. en kötü sezonumuzda bile 2-0 (ilk yarı en az 4 olurdu) dan macı verdik. keza icerde hicbirsey oynamadan gt bala bir golle kazandılar. bu iş bu sene bitsin artık.

DGVB5GjVwAAZizJ.jpg

Fikret Orman: "Federasyona soruyorum, ona karışmıyorsunuz buna karışmıyorsunuz peki siz ne yapıyorsunuz?"

Fikret Orman: Yan yana gelemeyen insanlar, Beşiktaş'a karşı kanki oluyor.

Fikret Orman: Bizim genetiğimiz efendiliktir.

Fikret Orman: Cezayı hakedecek bir laf olduğunu sanmıyorum. Ben uslüp olarak da nezaketi ve zerafeti unutmadan konuşurum.

Fikret Orman: Beşiktaş taştır, rüzgar taştan toz alır. El sıkışmayanlar kanki oluyor. Biz oyuna gelmeyeceğiz.

Fikret Orman: Kulüpler Birliği'nde 17 kulübü başkan temsil ediyor, 1 kulübü as başkan temsil ediyor (Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe)

Fikret Orman: Biz bunu unutmayız. Dursun başkan da zaten beni arayıp oy istemedi.

Fikret Orman: Beşiktaş'ın başkanı, Kulüpler Birliği'ne aday olmaz.

beşiktaş taştır

:005:

Yıllardır kendimizde görmek istediğim başkan, her yönüyle.

Fikret Orman: Kulüpler Birliği'nde 17 kulübü başkan temsil ediyor, 1 kulübü as başkan temsil ediyor (Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe)

Fikret Orman: Biz bunu unutmayız. Dursun başkan da zaten beni arayıp oy istemedi.

Fikret Orman: Beşiktaş'ın başkanı, Kulüpler Birliği'ne aday olmaz.
Git figo.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt