Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Niye çok seviyon figo yu???Yıllardır kendimizde görmek istediğim başkan, her yönüyle.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye çok seviyon figo yu???Yıllardır kendimizde görmek istediğim başkan, her yönüyle.
Niye çok seviyon figo yu???
Neye göre? Onur yazmış mesela aynı diğer kulüpler gibi bir sürü işe yaramaz, yaşı ilerlemiş ve pahalı transferleri var.Sevgi değil, sadece ülkede gördüğüm en iyi kulüp başkanı.
Aysal varken bitkisel hayatta mıydın renktaş.Sevgi değil, sadece ülkede gördüğüm en iyi kulüp başkanı.
mehmetin durumunu bilmiyorumda fikoya sevgi pıtırcıklığı yapanlarında ölümüne nefret edenlerinde aslında sebepleri bu aysal mevzusu. konuyu açmaya cesaret edemeselerde üstü kapalı olarak kıyas yapılıyor.Aysal varken bitkisel hayatta mıydın renktaş.
Ikiside bir canavar Sarper değillermehmetin durumunu bilmiyorumda fikoya sevgi pıtırcıklığı yapanlarında ölümüne nefret edenlerinde aslında sebepleri bu aysal mevzusu. konuyu açmaya cesaret edemeselerde üstü kapalı olarak kıyas yapılıyor.
öyle ince hesaplar yapıyorki iki tarafta yeri geliyor tuttukları takımın başarılarını yok saymayı göze alıyorlar.
Hataları elbette olmuştur her insan gibi, her yönetim gibi. Ama Aysal ile Fiko'yu kıyaslamak rezaletten öte bi durumdur bana göre. Aysal'daki duruş, karizma hangi başkanda vardı yahu. Benim yaşımın yettiği açık ara gördüğüm en iyi başkandı. Sen Aysal'ın TV'lere çıkıp ağladığını gördün mü hiç Fiko gibi? Veya bu Dursun gerizekalısı gibi kongrede para yok diye ağladığını gördün mü? Nerdeyse sıfır gelirle geldi başa, sadece futbolda değil bütün branşlarda altın çağımızı yaşadık sayesinde. Gerek TR'de gerekse Avrupa arenasında. Futboldaki başarının arkasında elbette her ne kadar sevmesemde FT'nin çok büyük emeği vardır elbette. Orası ayrı konudur.mehmetin durumunu bilmiyorumda fikoya sevgi pıtırcıklığı yapanlarında ölümüne nefret edenlerinde aslında sebepleri bu aysal mevzusu. konuyu açmaya cesaret edemeselerde üstü kapalı olarak kıyas yapılıyor.
öyle ince hesaplar yapıyorki iki tarafta yeri geliyor tuttukları takımın başarılarını yok saymayı göze alıyorlar.
Avrupa kupasıyla mı iyi başkan olunuyor? Avrupa kupası alan faruk sürenin niye en ufak meyvesini yiyemedi bu kulüp 2000 den sonrası facia, elimizdeki oyunculardan olduk yok parasına, dışarıdan gelen yardımla bi jardel alındı. 2000 de avrupa kupasını biz aldık 2000li yıllar fenerin yılları oldu. Beşiktaşa komidin esprileri yapılıyorduk, maçları derbi olarak görmüyorduk, işe yarar oyuncuları yoktu. Beşiktaş bu hallerdeyken şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp ligi sürklase ediyorduk. Beşiktaş kadroyu donattı, üstüne bide kar etti, 2 senedir şampiyonlar liginde, şampiyonluk favorisi. Biz de toplama kadroyla bişeyler kovalamaya çalışacağız. Böyle iyi başkanlık oluyor işte. Benim için ölçüt değil ama beşiktaşın da avrupa kupası yakındır.Neye göre? Onur yazmış mesela aynı diğer kulüpler gibi bir sürü işe yaramaz, yaşı ilerlemiş ve pahalı transferleri var.
Bu adamın Başkanı olduğu takım ülkeye Avrupa kupası getirdi de bizim mi haberimiz yok.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yok kardeşim gayet iyi hatırlıyorum.Aysal varken bitkisel hayatta mıydın renktaş.
mehmetin durumunu bilmiyorumda fikoya sevgi pıtırcıklığı yapanlarında ölümüne nefret edenlerinde aslında sebepleri bu aysal mevzusu. konuyu açmaya cesaret edemeselerde üstü kapalı olarak kıyas yapılıyor.
öyle ince hesaplar yapıyorki iki tarafta yeri geliyor sırf sidik yarışı ve birbirlerini kudurtmak uğruna tuttukları takımın başarılarını yok saymayı göze alıyorlar.
Yüzde 90 derken?? Adamlar 5 yıldır stoper alıyor hala 2 stoperi yok nasıl yüzde 90 başarı? 50-60 deseydin bari.Adam vizyon sahibi tek sebebi bu. Transferde %90 başarılı, aldıklarından çöp çıkanları da bir şekilde kar ederek satıyor. Bunun yanında bizim izlerken güldüğümüz saçma bulduğumuz videolarla marka değeri olmayan beşiktaşa marka değeri oluşturuyor. Aysal devam etseydi belki gördüğüm en iyi başkan Aysal derdim ama yarıda bıraktı. Fikreti bokum kadar sevmiyorum ama hakkını yememek lazım adamın 5 senede kulübü nereden nereye getirdiği ortada.
valla reis aysalı malum sebeplerden tartışmalardan dolayı ben sevmem. sen haklısın ilk yönetimi ile birlikte çok yakışıyordu başkanlığa aysal. süren dönemindne beri olmadı gelmedi öylesi. zaten bunlar pek çok kez konusuldu iyi tarafı kötü tarafı yanlısları doğruları2013- 2014den beri hergün enaz 10 kez denk geldiğimiz tartışmalar. fiko aysalın hiç bi konuda önüne geçemez transferdi kulüp yönetimiydi ismiydi insan olarak kalitesiydi karizmasıydı cartı curtu.Hataları elbette olmuştur her insan gibi, her yönetim gibi. Ama Aysal ile Fiko'yu kıyaslamak rezaletten öte bi durumdur bana göre. Aysal'daki duruş, karizma hangi başkanda vardı yahu. Benim yaşımın yettiği açık ara gördüğüm en iyi başkandı. Sen Aysal'ın TV'lere çıkıp ağladığını gördün mü hiç Fiko gibi? Veya bu Dursun gerizekalısı gibi kongrede para yok diye ağladığını gördün mü? Nerdeyse sıfır gelirle geldi başa, sadece futbolda değil bütün branşlarda altın çağımızı yaşadık sayesinde. Gerek TR'de gerekse Avrupa arenasında. Futboldaki başarının arkasında elbette her ne kadar sevmesemde FT'nin çok büyük emeği vardır elbette. Orası ayrı konudur.
Madem bana güvenmiyorsunuz, yetki vermiyorsunuz dedi ben de bırakırım. Kongrede yapılan karalamaların hangsinin altında kaldı? Çıktı tek tek hepsinin hesabını verdi.
Eğer o yabancı kısıtlaması getirilmeseydi şimdiye çooook farklı bi seviyedeydik.
Yok efendim Selçuk'a, Burak'a zamlı sözleşmeyi niye yapmış, Hajrovic'i, Tarık'ı, Pandev'i, Dzemail'i, Burdisso'yu vs niye almış... Bunu diyen tipler Tarık ve Hajro geldiğinde offf ne adamlar aldık, büyük başkan diyen tipler işte.
Tarık'tan, Veysel'den başka piyasada yerli mi vardı. İlerleyen yıllarda yabancı sayısı 5'e düşecekti diye adam mecburen eldekileri tutmak zorunda kaldı.
Hajro transferi ya tutarsa diye yapılmıştı nitekim tutmadı.
Burdisso zaten kiralıktı defolup gitti.
Dzemaili İsviçre milli takımında banko oynuyordu, adamı çöp yaptılar ya şaka gibi. Doğru düzgün şans bile verilmedi adama.
Aysal döneminden sonra kaybettiğimiz prestijin haddi hesabı var mı? Real başkanıyla yemek yiyen Aysal'dan, pilavcı dursuna düştük yahu. Var mı ötesi? GS tarihinde çok başarısız başkanlar vardır ama taraftarını salak yerine koyan, hain, düpedüz yalancı biri daha gelmedi başımıza.
Toparlayacak olursam, sevapları günahlarından çooooooook daha fazla olan bir başkandı. Bunlar Aysal'a bok atıp Fiko'yu övmeye devam etsinler. Müstehaktır Dursun bize...
Yüzde 90 derken?? Adamlar 5 yıldır stoper alıyor hala 2 stoperi yok nasıl yüzde 90 başarı? 50-60 deseydin bari.

2000 - 2010 arasında yani 4 yıl üst üste şampiyonluktan sonra Fener 4 kez, biz 3 kez, Beşiktaş 2 kez, Bursa ise 1 kez şampiyon oldu.
Fener'in yılları da anca bu kadar olur zaten ölümüzün 3 şampiyonluğu vardı.
Taki Dursun'a kadar Dursun her şeyi değiştirdi.