Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir rakip forumda bu oranda yuksek antipatik bir adam su kadar ovgu alabiliyorsa aslinda cok daha fazlasini haketmis demektir
ben 2 senedir bas bas bjk ve basaksehirin cok ucuza cok daha basarili oldugunu soyluyorum
besiktas transfer isabetiyle ve maliyetleriyle su an destan seviyesinde
demba ba - mario gomez - aboubakar ve negredonun tum toplam maliyetini cikarin muhtemelen 5-10 milyon eurodur (ba nin satis parasini + yazarsan)
sen sadece eren ve gomis seviyesindeki iki adamin bonservisine 10 verdin
verdikleri katki kiyaslamasina girmiyorum bile
sirf forvet hatti bu . Adam beck ve gg ile sagi kapatiyor sen sabri linnesle ugrasiyorsun
sola barcelonadan adriano aliyor sendeki karsiligi carole ve balta
stoperini 8 e satip yerine madridden pepe getiriyor , sendekiler ahmet calik ile semihti dune kadar
orta sahasinda atiba sosa taliscayi komik rakamlara nal ediyor , eski ucretinin 3 te 1 ine quaresmayi oynatiyor , sen 2 seneni bunlarin 4 kati maliyetten fazlasina ortalik karistirmaktan baska ise yaramayan selcuk ile sneijder e talim ediyorsun , sonra yerinde gidip 100 milyon tl maliyetle belhanda aliyorsun duses atar miyim diye
adam cenk ile mustafa pektemek gibilerin bile suyunu cikariyor fayda aliyor , sen almanyadan ankaradan tutup getirdigin adamlara 400% zam yapiyorsun
daha sayayim mi
Normal bir futbolsever olsan haklısın da,Galatasaray kongre üyesi olarak hiç mi zoruna gitmiyor yazdıkların?
Zaten bir sen karakterlisin birde caner.fikret orman: "caner erkin'in kadro dışı olması gibi bir durum söz konusu değil. caner çok karakterli bir çocuk..." (beINSPORTS_TR)