Filipe Luis ile Anlaşma Sağlandı İddiası!

Arda luiz gelsin macerasız 4 2 3 1 formatindan cikilmasin oyuncular alissin sezon sonu cl ye gidelim artık.

vay anasını be nerdeyse uefa kupasından beri kurulan en iyi kadro kuruluyor elin stajyerine bu kadro emanet ediliyor.normalde başka bi t.direktöre bilgisayar oyununda bile bu kadroyu kurma lüksü verilmez. dursunda ne tudor aşkı varmış koca kulübün varını yoğunu bu sallama için çöp edecek.

Yine de 4.5 milyon e luize verecegime bu sene linnesle devam eder gider yıllık 3 milyon e verir tucheli getiririm.

Forumdaki bazı gayler Adam çirkin diye istemiyor galiba başka açıklaması olamaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yine de 4.5 milyon e luize verecegime bu sene linnesle devam eder gider yıllık 3 milyon e verir tucheli getiririm.

Ben Felipe Luis olayina inanmiyorum zaten bunu gectim de bence Tuchel'in simdi ligin ortasinda gelip basarili olma ihtimali cok ama cok düsük.

Luis'in gelip muazzam performans gösterme ihtimali ise ters orantida cok ama cok yüksek.

Ben Felipe Luis olayina inanmiyorum zaten bunu gectim de bence Tuchel'in simdi ligin ortasinda gelip basarili olma ihtimali cok ama cok düsük.

Luis'in gelip muazzam performans gösterme ihtimali ise ters orantida cok ama cok yüksek.

Ags lig eskisi gibi değil eskiden Türk oyuncu coktu avrupa hocası takimi tanımıyordu tanıması lige alışmasi 2 ayi geçiyordu şimdi öyle değil bizdeki çoğu oyuncu avrupafa ki adamlar biliyor. Tuchel harika seçenek olur bence

Ags lig eskisi gibi değil eskiden Türk oyuncu coktu avrupa hocası takimi tanımıyordu tanıması lige alışmasi 2 ayi geçiyordu şimdi öyle değil bizdeki çoğu oyuncu avrupafa ki adamlar biliyor. Tuchel harika seçenek olur bence

olur da tuchel niye gelsin galatasaray'a?

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. F.luis
Fernando.. Tolga
Feghouli.. Ndiaye.. Arda
Gomis

Ow shit

Tuchel'in gelecegini ben de parlak görüyordum ta ki Dortmund da bana aksini gösterene kadar.

O adam burnundan kil aldirmiyor ayni Tudor gibi dik kafali manyak herifin teki. Ve ayni Tudor gibi people management konusunda berbat ötesi. Oyuncular ile gecinemiyor ve anlasamiyor.

Ben de Tuchel'a gelsin diyordum ilk ismi gectiginde ama simdi sorsan acikcasi istemem herhalde. Burun kivirdigimdan degil de ben o adamin burada basarili olabilecegine pek inanmiyorum artik. Biraz cok abartildi o adam. Potansiyel var ama kafa yapisini degistirmeli, malum bir yastan sonra da insan degismedigi icin isi zor.

Ha bosuna tartisiyoruz zaten cünkü o adam Türkiye ye adimini bile atmaz.

Son düzenleme:
Basında tudor olduktan sonra bu kadroyu kurmak parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Devre arasında hiç transfer yapılmaması hayrimiza olur.

4.5 çok arkadaş bu dursun ne zaman kelepir transfer yapacak bütün topçuları faiş fiyattan alıyoruz bu kadar kötü yönetim görmedim paralarımız buhar oluyor resmen sürekli zarara giriyoruz.

Basında tudor olduktan sonra bu kadroyu kurmak parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Devre arasında hiç transfer yapılmaması hayrimiza olur.

Biz bu manyakla ne yapacagiz Murat yav.

Bir de inat edip kovmadi serefsizler. Iyice sicip batirip gelen adama takimi toparlama sampiyon yapma ihtimali birakmayincaya kadar tutarlar bunu kesin basimizda.

Is isten gecinde de kicina tekmeyi vururlar ancak.

Biz bu manyakla ne yapacagiz Murat yav.

Bir de inat edip kovmadi serefsizler. Iyice sicip batirip gelen adama takimi toplama sampiyon yapma ihtimali birakmayincaya kadar tutarlar bunu kesin basimizda.

Is isten gecinde de kicina tekmeyi vururlar ancak.
Valla bu sezon gitti artik, en iyi ihtimal 3. falan oluruz. Bundan sonrası için tek umudum mayısta dursundan kurtulmak. Abv her branşta rezil etti bizi. Göz göre de elimizdeki şampiyonluğu hiç etti. Tudorla beraber giderler inş.

40 milyon harcadık geçen yıl ki takımla aynı puanı aldık , ostere elendik , büyük maçlarda geçen yıla göre çok daha kötü oynadık 100 milyon daha harcasak yinede olmaz tudorla , dursun malı yüzünden 5 yılda harcıyacağımız parayı tek sezonda harcayıp şampiyon olamıyacaz.

Bu değilde koca kafa kesin geldi bence.Terimde gelmediğne göre bütün yollar ardaya çıkıyor ocak ayında.Hiç istemiyorum gelmesini fakat gelirse belhandanın yerine koymak lazım.O koca göbeğiyle bile daha fazla katkı alabiliriz Belhanda hayırsızından.

Bu eleman geliyorsa arda da gelebilir beleşe

tolga alamancısındansa arda toparlar diye ümit ederiz, ki takımın pas yapma problemi var eşşek değilse 2 senedir Barça’da pas atmayı öğrenmiştir

Arda gelsin ben de karakterini sevmem fakat ilerde top tutamiyoruz. Belhanda satilmanin bir yolu bulunmali 5 6 milyona satip 2 3 zararla şükür etmeliyiz. O parayada sağlam bir 8 numara alinip Ndiaye yı 10 numaraya almak gerek.

Filipe Luis, Arda ile çok iyi anlaşıyordu Atletico'da. Fatih Terim'e bu kadar ısrarın olmasına rağmen teklif gitmemesi bu ikilinin kadroda olacak olması olabilir. Arda Filipe ile çok parlak sezonlar yaşadı. Başarılar yakalamak ve bu başarılarda ön planda olmak için gelebilir Arda Galatasaray'a. Karakter olarak mücadeleyi seven birine benziyor Arda. Yakın arkadaşlarının oynadığı Beşiktaş'ın ve Başakşehir'in forsunu yıkmak için Galatasaray'a gelebilir (Burak Yılmaz'ın da bu ligde oynadığını ekleyelim). Hem de sahada iyi anlaştığı Filipe ile tekrar yükselişe geçebilir bu yolla.

Geri
Üst Alt