Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
mükemmeloviç olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de 4.5 milyon e luize verecegime bu sene linnesle devam eder gider yıllık 3 milyon e verir tucheli getiririm.
Ben Felipe Luis olayina inanmiyorum zaten bunu gectim de bence Tuchel'in simdi ligin ortasinda gelip basarili olma ihtimali cok ama cok düsük.
Luis'in gelip muazzam performans gösterme ihtimali ise ters orantida cok ama cok yüksek.
Ags lig eskisi gibi değil eskiden Türk oyuncu coktu avrupa hocası takimi tanımıyordu tanıması lige alışmasi 2 ayi geçiyordu şimdi öyle değil bizdeki çoğu oyuncu avrupafa ki adamlar biliyor. Tuchel harika seçenek olur bence
Ags lig eskisi gibi değil eskiden Türk oyuncu coktu avrupa hocası takimi tanımıyordu tanıması lige alışmasi 2 ayi geçiyordu şimdi öyle değil bizdeki çoğu oyuncu avrupafa ki adamlar biliyor. Tuchel harika seçenek olur bence
Basında tudor olduktan sonra bu kadroyu kurmak parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Devre arasında hiç transfer yapılmaması hayrimiza olur.
Valla bu sezon gitti artik, en iyi ihtimal 3. falan oluruz. Bundan sonrası için tek umudum mayısta dursundan kurtulmak. Abv her branşta rezil etti bizi. Göz göre de elimizdeki şampiyonluğu hiç etti. Tudorla beraber giderler inş.Biz bu manyakla ne yapacagiz Murat yav.
Bir de inat edip kovmadi serefsizler. Iyice sicip batirip gelen adama takimi toplama sampiyon yapma ihtimali birakmayincaya kadar tutarlar bunu kesin basimizda.
Is isten gecinde de kicina tekmeyi vururlar ancak.
Basında tudor olduktan sonra bu kadroyu kurmak parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Devre arasında hiç transfer yapılmaması hayrimiza olur.