Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

url

Beyler 1-2 saat boş zamanım var şu filme bakmayı duşunuyorum, değer mi?

Veya başka film önerileri alayım?

beyler district 9 gibi bir film önerin bana acil

shaun of the dead gibi comedy de olur ama district 9 tarzinda film izliyesim var acayip

shutter island ve inception farkli farkli filmler aga/twistli film istiyorum diyorsan the others'a bak. nicole kidman <3

Shutter Island'i izleyenler bi cevaplasin. Ben sonunu hala anlamadim, adam gercekten deli mi yoksa bunlarin hepsi bir oyunun parcasi mi?

Shutter Island'i izleyenler bi cevaplasin. Ben sonunu hala anlamadim, adam gercekten deli mi yoksa bunlarin hepsi bir oyunun parcasi mi?

bence deli değil herkesin deli oldugunu düşünmesini istiyorlardı ve 2. filmde herkesi ters köşeye yatıracaklar...

nette bi yorum gördüm okumanı isterim..

arkadaşlar filmin başında dedim ki bu adam ilk filmde burdan çıkamayacak çünkü ikinci filmde büyük gişe yapmak için bizim bişey anlamamızı istediler bu yüzden gerçek ve hayal i karıştırdılar adam kesinlikle deli değil. filmin sonunda dedigi gibi biz onlardan daha zekiyiz,sadece onların istedigi gibi oldu.doktorun verdigi haplardan içtigi sigaradan onun hayal görmesini ve kaybolan kızın hikayesinin aynısı oldu dikkatinizi çektiyse gerçegi kabul etmeme olayı bunu ona kabul ettirmeye çalıştılar ama leanorda bunu aştı ikinci filmde ortagıyla ordan kesin kaçacaklar ve orayı kapattıracaklar....

bence deli değil herkesin deli oldugunu düşünmesini istiyorlardı ve 2. filmde herkesi ters köşeye yatıracaklar...

nette bi yorum gördüm okumanı isterim..

arkadaşlar filmin başında dedim ki bu adam ilk filmde burdan çıkamayacak çünkü ikinci filmde büyük gişe yapmak için bizim bişey anlamamızı istediler bu yüzden gerçek ve hayal i karıştırdılar adam kesinlikle deli değil. filmin sonunda dedigi gibi biz onlardan daha zekiyiz,sadece onların istedigi gibi oldu.doktorun verdigi haplardan içtigi sigaradan onun hayal görmesini ve kaybolan kızın hikayesinin aynısı oldu dikkatinizi çektiyse gerçegi kabul etmeme olayı bunu ona kabul ettirmeye çalıştılar ama leanorda bunu aştı ikinci filmde ortagıyla ordan kesin kaçacaklar ve orayı kapattıracaklar....

Caner filmin 2.'sinin yapılacağına dair hiç bir haber yok yalnız. Ben bu teoriyi hiç tutmadım fazla zorlama gibi.

Filmin olası iki sonu var ki bana göre birisi çok daha baskın daha önce yazmıştık onu. Caner'in yazdığı ise seçenek dışı, fantezi diyelim:)

valla arkadaşlar bilmiyorum benimde kafam karıştı bu yorumları okuyunca sizin dediğiniz ağır basıyor ama bi yandanda sanki bi süpriz olacak gibi hissediyorum tabi 2. film varsa...

ayrıca antik yunan ve antik roma dönemleri ile ilgili film önerileriniz varmıdır ?

Gerilim filmi önerileriniz var mı?

Anıl tam aradığın tip olmayabilir ama izlemediysen The Mist'i izle. Stephan King uyarlaması. Psikolojik gerilim ve dini/toplumsal güzel alt metinleri var. Sonu da süper.

Onu çoktan izledim, birkaç mesaj üstte de tartışmıştık zaten sonunu falan :)

Anıl tam aradığın tip olmayabilir ama izlemediysen The Mist'i izle. Stephan King uyarlaması. Psikolojik gerilim ve dini/toplumsal güzel alt metinleri var. Sonu da süper.

Eyv. bir bakayım.

Edit: Şu yaratıklı filmmiydi bu ya süpermarkette kalıyorlar falan, tv'de veriliyordu da bi 15 dakika izleyip pek sarmadığı için kapatmıştım. İzle güzel diyorsan indirip bakayım bir kez daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt