Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler sağlam bi korku filmi tavsiyeniz varmı? bçyle gece beni uyutmayacak türden?

ve komedi filmi, gülerken ağzım yırtılsın istiyorum :)

piyasada izlemediğim film kalmadı nerdeyse. filmi aramam izlememden daha uzun sürüyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mKTHlEH-5L8[/media]

Bu film baya etkilemişti beni.Gerçi gecenin köründe izledim,onunda etkisi olabilir.İzlemediysen tavsiye ederim.

117.jpg

Çok güzel bir filmdi iki yetim kardeşin ıraktan amerikaya giderek süpermenle tanışmak istemesini anlatan bir film

bu filmi merak etmisimdir hep izliycemm en yakin zamanda

Ben sosyal içerikli mesaj veren tek derdi fikir vermek olan ideolojisi barizçe belli olan seyirciyi bilinçlendirdiğini iddia eden hele hele sanatsal olan filmlerden nefret ederim bana çerezlik ama kaliteli çerezlik film tavsiye edecek var mı?

bi film vardı beyler yardımınıza ihtiyacım var.

-Zenci bi adam yaşlı bi kadının evinde yangın çıkıyordu ve içerde kalan çocuğu kurtarıyordu, yardımsever biriydi. Daha sonra yetkililer bu adamı ABD başkanı yapmak için uğraşıyordu beyaz bir adamla kapışıyorlardı oturumlarda falan hatta başkan otobüsünde bi de fahişe vardı belki izleyenlerin aklına gelir :)

bu filmi bulursanız sevinirim valla

bi film vardı beyler yardımınıza ihtiyacım var.

-Zenci bi adam yaşlı bi kadının evinde yangın çıkıyordu ve içerde kalan çocuğu kurtarıyordu, yardımsever biriydi. Daha sonra yetkililer bu adamı ABD başkanı yapmak için uğraşıyordu beyaz bir adamla kapışıyorlardı oturumlarda falan hatta başkan otobüsünde bi de fahişe vardı belki izleyenlerin aklına gelir :)

bu filmi bulursanız sevinirim valla

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j7tFaEY_Des[/media]

bu sanirim

korku gerilim film onerisi alabilirmiyim kesip bicme degilde daha cok pskolojik

@Taner Çevik

Filmlerin Efendisi , bana hangi fransa filmleri tavsiye edersin? Severim fransa produksyonlari...filmleri baska bi havasi oliyor.

Cok ünlü olmiyan, veya son zamanlar (son 3 yil) isimlerin büyük ihtimal ile izlememsimdir.

@Taner Çevik

Filmlerin Efendisi , bana hangi fransa filmleri tavsiye edersin? Severim fransa produksyonlari...filmleri baska bi havasi oliyor.

Cok ünlü olmiyan, veya son zamanlar (son 3 yil) isimlerin büyük ihtimal ile izlememsimdir.

valla yalan olmasinda benim fransiz filmlerine pek ilgim yok aslinda, en son Intouchables'a bakmistim ona da magaradaki adam bile bakmistir herhalde.

ha bak ispanyol filmi lazimsa önereyim, orasi az cok uzmanlik alanim sayilir:cool-78:

valla yalan olmasinda benim fransiz filmlerine pek ilgim yok aslinda, en son Intouchables'a bakmistim ona da magaradaki adam bile bakmistir herhalde.

ha bak ispanyol filmi lazimsa önereyim, orasi az cok uzmanlik alanim sayilir:cool-78:

O da olur, isapnyol film öner bize Tanerrrrrrr

yanliz bu hic olmadi. Filmlerin Efendisi nasil olur da fransaic filmlerin hakinda fikiri olmaz! :D

O da olur, isapnyol film öner bize Tanerrrrrrr

yanliz bu hic olmadi. Filmlerin Efendisi nasil olur da fransaic filmlerin hakinda fikiri olmaz! :D

yav ben öyle birseyi ne zaman iddia ettim ki?:D

iste mutlaka izlemen gereken spanish yapimlar:

Sleep Tight

Hable con ella

The Skin I Live In

Celda 211

The Orphanage

The Secret in their eyes

Bak fransiz dedinde simdi aklima geldi 1 tane. alttaki filmi cok begenmistim:

Un prophete

yav ben öyle birseyi ne zaman iddia ettim ki?:D

iste mutlaka izlemen gereken spanish yapimlar:

Sleep Tight

Hable con ella

The Skin I Live In

Celda 211

The Orphanage

The Secret in their eyes

Bak fransiz dedinde simdi aklima geldi 1 tane. alttaki filmi cok begenmistim:

Un prophete

bakdimda, aralarinda "Celda211" güzl gözükioyr...onu izlicem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt