- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388

Kes (1969) - IMDb
Ben bu filmi bayağı geç keşfetmişim. İngiliz sinemasının en iyilerinden. Bulun buluşturun biryerlerden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Escape plan yada Captan phillips yatmadan önce film izlemeyi düşünüyorum, bunlardan hangisi iyi gider?
Escape plan yada Captan phillips yatmadan önce film izlemeyi düşünüyorum, bunlardan hangisi iyi gider?
Bu filmde hemen hemen hiç ekşın yok, bilmiş ol.
Tamamına yakını bürokrasi ve hukukla geçen,
Bir TV show scout u ile şüpheli bir şirketin işten atılan dürüst çalışanı üzerinden yürütülen halk sağlığına aykırı işlerin ispatı mücadelesi..

Bu filmi izledim sanki ama izlediysemde çok uzun zaman olmuştur, bunuda ekleyim listeme kısa zamanda izlerim umarım.
![]()
eğlenceli filmdi izlenir![]()
Bu filmi izledim sanki ama izlediysemde çok uzun zaman olmuştur, bunuda ekleyim listeme kısa zamanda izlerim umarım.
Sen begendiysen bakarim Mesut![]()
nasıl bişey istediğini açık yazarsan daha iyi olur
Gülmekten koltuktan düşmek ister misin..:trollfacce.gif:
Yatmadan önce bir film izlemeyi düşünüyordum, İnception'a karar verdim ve şimdi onu izliyorum.
Ama sen tavsiye edersen birkaç film onları da başka bir gün izlerim artık. Daha çok tarih konulu ve eski yapım filmler olabilir.
Araya bir kaçtanede komedi serpiştirebilirsin tabi![]()