Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kes (1969) - IMDb

Ben bu filmi bayağı geç keşfetmişim. İngiliz sinemasının en iyilerinden. Bulun buluşturun biryerlerden.

Aksiyon olarak geçmişi olmayan adam 3lemesini izlemeyenler kayiptadirlar. Ayrica limitless basarili bir aksiyob filmidir. Bilim kurgu olarak pek bilinmeyen district 9 u tavsiye ederim"baslari sıkıcı tahammul edin" 2 tane de harika film tavsiye edeyim ikisi de gercek yasam hikayeleri. Birincisi Patch adams. Digeri the help. Bu dedigim filmleri izleyip begenmeyen olursa bir daha kimseye film tavsiye etmeyecegim...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11111oh2.jpg

Starting on Kanaltürk..

KANALTÜRK TV - Yayın Akışı Sayfası

Escape plan yada Captan phillips yatmadan önce film izlemeyi düşünüyorum, bunlardan hangisi iyi gider?

Escape plan iyi, diyorlardı, demek iyi değilmiş:confused:

Captan Philips iyidir diyorsunuz yani:)

@Tamer Tuna

The Insider tavsiye ediyormusun, oyuncular süper de film nasıl acaba?

@Tamer Tuna

The Insider tavsiye ediyormusun, oyuncular süper de film nasıl acaba?

Bu filmde hemen hemen hiç ekşın yok, bilmiş ol.

Tamamına yakını bürokrasi ve hukukla geçen,

Bir TV show scout u ile şüpheli bir şirketin işten atılan dürüst çalışanı üzerinden yürütülen halk sağlığına aykırı işlerin ispatı mücadelesi..

Tavsiye dersen beklentiye bağlı. Oyuncuların performansı tabii ki izlenir ama konu sıradan vve sıkıcı bence..

Bu filmde hemen hemen hiç ekşın yok, bilmiş ol.

Tamamına yakını bürokrasi ve hukukla geçen,

Bir TV show scout u ile şüpheli bir şirketin işten atılan dürüst çalışanı üzerinden yürütülen halk sağlığına aykırı işlerin ispatı mücadelesi..

:ka21:

Konu güzel, izleme sırasına alayım bunu:)

nasıl bişey istediğini açık yazarsan daha iyi olur

Gülmekten koltuktan düşmek ister misin..:trollfacce.gif:

Yatmadan önce bir film izlemeyi düşünüyordum, İnception'a karar verdim ve şimdi onu izliyorum.

Ama sen tavsiye edersen birkaç film onları da başka bir gün izlerim artık. Daha çok tarih konulu ve eski yapım filmler olabilir.

Araya bir kaçtanede komedi serpiştirebilirsin tabi:)

Yatmadan önce bir film izlemeyi düşünüyordum, İnception'a karar verdim ve şimdi onu izliyorum.

Ama sen tavsiye edersen birkaç film onları da başka bir gün izlerim artık. Daha çok tarih konulu ve eski yapım filmler olabilir.

Araya bir kaçtanede komedi serpiştirebilirsin tabi:)

Kendini İnception a ayar ettiysen; sakın hiçbirşeyin bu ayarı bozmasına izin verme....

Mükemmel tercih.

DEVAM !!!

blue-is-the-warmest-color-poster.jpg

La vie d'Adèle (2013) - IMDb (+18)

Değişik bir filmdi. Fransız'ların bu yapımları sağlam oluyor. Genel anlamda beğendim. Ama erotik sahneler çok uzundu. Daha kısa olabilirdi. Öncelik erotizme verilmiş. Ama genel anlamda iyiydi. Bir çizgi romandan uyarlanmış.

Puanım: 7.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt