Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adami uyelikten atmayan kurul da ne biliyim
kim lan bu firat ultraslan ciksin sopalasin maymun ettiler resmen koca kulubu kimin masasi ulan bu herif
Kimin adamıysa herif dava açıyor 2 saatte çözüyorlar işi.atsan nolcak ona da dava açıp iptal ettirir
yok dövüşe gelince iyiler, bi sucuk ekmek partisine bakarBaşarılaaaar gelir geçeeer...
Asasletiiin bize yeteeeer.
başka bir işe yaramıyor ultraslan maalesef.
o devir bitti be hocam ya - ASY nin paralel sokaklarında bulunmuşluğum varda şimdi çok efektif bir grup olarak görmüyorum. Hatta biraz reklamcı bir tayfa.yok dövüşe gelince iyiler, bi sucuk ekmek partisine bakar
bunun arkasında birileri var, belli.
Adnan Polat?Çok uzağa baktın bence - "Gs'de transf.... pardon kriz bitmez" diyorum
Adnan Polat?
Yok o kelimeyi ilk o demişti sankiBence abdurrahim ve yusuf... çünkü iptal ile ilgili anında ikiside tivitledi ortalığı seçimi desteklermiş gibi. Burak Elmas'ın yerden yere vurulmasında en mutlu olalar onlar olabilir.
ha ben Abdurrahimin videosu varya 15 bin defa transfer bitmez dediği - ordan çıktımYok o kelimeyi ilk o demişti sanki
o da doğruatsan nolcak ona da dava açıp iptal ettirir