Fırat Hatalı Kararlarla Koca Sezonu Berbat Etmiştir

ben penaltiyi anlamadim, shalke macinda musleranin konoya yaptigini da anlamamistim cok garip posyonlar onlar. onun harici frt net aleyhimizde isler yapti demek benim izledigim kadariyla garip olur. ilk yarida sari kartlar hususunda bizim yanimizda idi. belhandanin benziayi cektigi pozisyona vermedi ve elifin bi faulune verdi fln. faullerde standardini sevdigim icin en iyi hakem derim bugun de birkac hata harici herif iyiydi. e o zaman hangi hakem seyinden bahsedelim. tac posyonunun hata oldugu bariz ama golle sonuclanmasi tamamen bizim armutlarin hatasi. bence bu isi gecelim. frt gecen sene inonude de ilk yarida bjtasin net penaltisini vermemisti hatirlarsaniz. GS dusmani fln degil herif ama nedense yonettigi maclar genelde brawl la bitiyor bu da enteresan bisey

Kuşsun ya da futboldan anlamiuorsun.

Top ayaktan cikti mi rakibin? Cikti. Iceriye doleurdugu pas uzaklastirdi bizim oyuncu.

Sonra muslera adama dogru kayiyor, adam da muslera ya dogru gidiyor. Carpisma kacinilmaz penalti veremezsin .

Firat profesyonelce berabere bitirdi.

Kardes top ayaktdan cikdi diye ondan sonra adami bicme izinimi var futbolda? Kurarlara göre net penalti.

Pozisyon 16 metre disinda olsa ve bir futbolcumuz Muslera gibi kayarak ayni foulu yapsa, kimse bu hareket foul degildi demezdi.

Bana göre net penaltı aynisi geçen hafta oldu Ankaragücü’nün kazandığı penaltı asıl mesele muslera o topa niye çıkıyor...
Muslera’dan önce suç Ömer’de pozisyon alma bilgisi sıfır adamın kendini hala Akhisar’da sanıyor...
İkinci golde ne diye duruyorsun Belhanda kalk devam oyna kimse hakem filan demesin 2-0 öndesin üstelik evinde oynuyorsun şu rezil adamları yenemiyorsan oturup düşüneceksin biz nerde hata yaptık...
Birazda sucu kendimizde aramamız lazım...

Arkadaslar muslera zamanlama hatasi yaparak top oyunda iken bir oyuncuya faul yapiyor , daha gecen hafta aynisi fb aleyhine oldu ve onda da penalti verildi

Bu pozisyondaki faulun calinmasi icin topun oyunda olmasi kafidir

Size tam tersini anlatmaya calisayim . Muslera bu topa ciksaydi da top oradan uzaklasmis olmasi esnasinda isla musleraya dalip dusurseydi , bu kez cevrilen top gol bile olsa iptali gerekirdi

"Ama top ortaya cevrilmis , muslera ile isla nin alakasi kalmamis orada faul mu olur" denmez

Muslera bu isleri cok yapmaya basladi

Haa bir dk simdi hatirladim . Ayni pozisyon degil ama hatirliyor musunuz antalya macinin son dk sinda maicon u itmisti

Bir gun boyle yapar yakar bizi demistim , 3 hafta gecti ve yapti .. Gecen sene de yapti , ostersund macinda da yapti

Bu tip pozisyonlarda kontrollu olmak zorundasin .

Saçmalamayın!

Ne olacaktı bu maçı diyelim ki 2-0 kazandık
-takımdaki bu yeteneksiz futbolculara bir anda gökten yetenek mi inecekti ?
-Takım fizik/kondisyon olarak bu kadar yerlerdeyken bir anda profesyonel futbolcu oldukları akıllarına mı gelecekti ?
-Yönetim forvetsiz ve eksik stoper rotasyonuyla sezona başlattığını fark edip devre arasında çok güzel transferler mi yapacaktı ?

Bu maçı yenmiş hatta fenere fark atmış olsaydık bile bir sonraki Schalke maçında yine aynı ruhsuz-yeteneksiz takım sahada olmayacak mıydı ? bjk-başakşehir deplasmanlarını parçalayacak mıydık sanki ? köklü bir değişim bir isyan/haykırış gerekiyor takım içinde

Tamam gerçekten iyi bir maç çıkardık ama son 25 dakika oynadığımız oyunla sahaya aklımızı verememiş olmamız yüzünden en az Fırat 'ın hatalı kararları kadar suçluyuz bunda hiç bahanelerin arkasına saklanmayalım

Taraftar olarak gerekli tepkiyi veremediğimiz için bizde-Maç elimizden giderken hiçbir oyuncu-sistem-taktik değişikliği yapmayan Fatih Terim'de-Sahadaki yeteneksiz olduğu kadar ruhsuz top oynayan futbolcularımızda-Bu kadroyla şampiyonluk mücadelesi vermeye zorlayan yönetimimizde hepimiz suçluyuz burada

En azından Fatih Terim artık uyandı haksızlıklar karşısında susmayacağını biliyoruz. Senelerdir yönetimlerimiz Galatasaray doğranırken ağzını açmıyor en azından bizi Fatih Terim savunur ...

Bu akşam yaşanan olaylardan iyi bir ders çıkarıp artık kendimize gelmemiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bir uyanış olur bu maç ...

Ne güzel memleket ya. Bu adamlar her maç senin kaderinle, ekmeğinle oynayacak, eyyam üstüne eyyam yapacak ve 1 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi maç yönetmeye, maç başı binlerce TL parasını almaya devam edecek. Sen kıt kanaat geçinerek, çoluğunun çocuğunun rızkından arttırarak, son kuruşuna kadar bu çarka vereceksin, bunlar senin sayende sefa sürmeye devam edecek!

Bu adamın her maç 10 larca vukuatı var! Saymaya kalksan bitiremezsin. Gelip senin oyuncunun suratına nasıl olsa dilimizi bilmiyor diyerek küfür etmişliği bile var.

Kardes top ayaktdan cikdi diye ondan sonra adami bicme izinimi var futbolda? Kurarlara göre net penalti.

Pozisyon 16 metre disinda olsa ve bir futbolcumuz Muslera gibi kayarak ayni foulu yapsa, kimse bu hareket foul degildi demezdi.

Top ayagindan cikmis , topla oynamis , topla tekrar oynama olasiligi kalmamis, topla oynamasini bozmamis, mudahale pozisyon sonrasinda , pozisyon bitmis temas sonra.

Penalti ile ilgisi yok.

Penalti degil deyimde futbolu biliyomus gibi davranayim hadiyin ordan gidin baska takim tutun sikebahceciler size Antu degi,Gsc burasi ulan Galatasarayin hakkini savunacaksiniz Gecen hafta malatyaya yenildik hakeme bisey dedik mi ?bu hakem bizden aldi fenere verdi bu kadar net

Top ayagindan cikmis , topla oynamis , topla tekrar oynama olasiligi kalmamis, topla oynamasini bozmamis, mudahale pozisyon sonrasinda , pozisyon bitmis temas sonra.

Penalti ile ilgisi yok.

Of kardes , sana anlatmaya calistilar . Futbolda faulun taniminda toplu topsuz alan diye bir ayrim yoktur

Topun iki oyuncudan uzaklasmis olmasi ne musleraya islaya dalma hakki verir , ne de tersi olsa islaya ayni hakki verir

Baska bir ornek vereyim , ceza sahasina kel alaka bir orta kesilse , iceride birinin formasindan asilip ceksen ne olacak ? Topa yetisip yetismemesi , topa vurma sansi var yok diye mi yoksa cekme mi esastir ?

Muslera islaya faul yapiyor , faulunun de cezasi budur

Baska bir ornek vereyim , bir oyuncu top ayagindan ciktiktan sonra bazen darbeye maruz kaliyor , o esnada top 15 metre uzaklasmis baskasinin ayagina gitmis oluyor

Ama oyun devam ederken avantaj yoksa faul caliniyor , var ise , mudahalenin siddetine gore pozisyon sonrasi kart veriliyor

Kriter top oyunda mi degil mi . Bunun disinda bir kriter yok , faulse fauldur

Hava topunda rakının omzuna basmak fouldur bu oyunda. Ceza sahası icerisinds serdsra yapılan da tam olarak budur. Ama kahpe hakem var a bakmaya bile tenezzül etmedi. Sebebi belli, maçı istediği noktaya getirmişti zaten. Cok hinsiniz, hainsiniz hakem. Aldığınız para haram zıkkım olsun. Sizi yöneten kurumun da Allah belasını versin. Yabancı kuralını sorgulamamiz lazım evet, konu yabancı hakemleri nereden ithal edeceğimiz olmalı. Bu eyyamcı şerefsizlere gitsin mesleklerine Dönsün.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava topunda rakının omzuna basmak fouldur bu oyunda. Ceza sahası icerisinds serdsra yapılan da tam olarak budur. Ama kahpe hakem var a bakmaya bile tenezzül etmedi. Sebebi belli, maçı istediği noktaya getirmişti zaten. Cok hinsiniz, hainsiniz hakem. Aldığınız para haram zıkkım olsun. Sizi yöneten kurumun da Allah belasını versin. Yabancı kuralını sorgulamamiz lazım evet, konu yabancı hakemleri nereden ithal edeceğimiz olmalı. Bu eyyamcı şerefsizlere gitsin mesleklerine Dönsün.

Usta su olayi artik anlayin . Hakem kendi kararini izlemeye gidemiyor yahu

Mutlaka iceriden git denmesi gerekiyor. Yani serdar a yapilan sey penalti ise 2 seye kizabilirsiniz

1- var mar degil , kendin gorup vereceksin dersiniz amenna

2- icerideki var hakemi icin "neden uyarmiyorsun" dersiniz . O da tamam

Ama hakeme "neden izlemeye gitmiyorsun" demeyin cunku boyle bir yetkisi yok kendi basina ..

Penaltı niye bu kadar abartıldı anlamıyorum. Ortada kontrolsüz şekilde adama giren bir muslera var. Bence net penaltı

Usta su olayi artik anlayin . Hakem kendi kararini izlemeye gidemiyor yahu

Mutlaka iceriden git denmesi gerekiyor. Yani serdar a yapilan sey penalti ise 2 seye kizabilirsiniz

1- var mar degil , kendin gorup vereceksin dersiniz amenna

2- icerideki var hakemi icin "neden uyarmiyorsun" dersiniz . O da tamam

Ama hakeme "neden izlemeye gitmiyorsun" demeyin cunku boyle bir yetkisi yok kendi basina ..
Bahsettiğin şeyi biliyorum. İçeriden haber gelmemesi de tuhaf yani. Ortalık karışmış orda 1 2 pozisyon degerlendirilebilirken haber gelmiyor. Var odasindakiler de şerefsiz. Barış simsek tarik ongun ali palabiyik vardı sanırım içeride. Hepsi satılık düdükler zaten.

Penaltı verilebilir o pozisyonda anormal değil ama Skrtel'in Serdar'a yaptığı harekete de vereceksin o zaman. Ben o pozisyonu izledi vermedi diye hatırlıyorum yanlış değilsem.

Bahsettiğin şeyi biliyorum. İçeriden haber gelmemesi de tuhaf yani. Ortalık karışmış orda 1 2 pozisyon degerlendirilebilirken haber gelmiyor. Var odasindakiler de şerefsiz. Barış simsek tarik ongun ali palabiyik vardı sanırım içeride. Hepsi satılık düdükler zaten.

Gercekten bu 3 lunun iceri verilmesi skandal . Cuneyt olacakti iceride ama seminere gitmis

Penaltı verilebilir o pozisyonda anormal değil ama Skrtel'in Serdar'a yaptığı harekete de vereceksin o zaman. Ben o pozisyonu izledi vermedi diye hatırlıyorum yanlış değilsem.
O pozisyon %100 penaltıydı. Hem serdarın daha yükseğe çıkmasını engelliyor hemde dirsekle dağıtıyor

penalti penalti tamam

tac olayi yanlisti VARa bakilmaliydi tamam

ayni pozisyonda VARa bakilsaydi pozisyon net fauldü fenerbahce lehine bu nedenlede atantaji kullanip golü verirdi

sonuc: 0da 0 elde var 0

Geri
Üst Alt