Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6m euroluk Cana bile Marsilya gunkerinin cok uzagında daha hazır degil birkaç beklemek lazım ama eski Cana'yı beklemiyorum acıkcası. 6m euro + 2mgaranti para ve maç bası veriyoruz. Oynadıkları oyun ise ortalama kalitede bir yabancı kadar. Bu kadar para harcayıp bu kadar az performans almamıza ragmen akıllanmadık hala. Transfer taraftarın susu payı afyonu olarak goruluyor yonetim tarafından. Polak, Grella tipi bitik adamları alın demiyoruz ki, cok mu zor yukselen 23-26 yaş arası orta sınıf takımlardan adam almak.
4-2-3-1'e dönersek ve bir adam daha alırsak Cana'nın yanına olur. Ama 2 haftada bu isimler?
31 ağustosu bekleyin bomba transfer gelecek![]()
Adnan Polat her fırsatta 4-2-3-1'den , bir "10 numara"da bahsediyor. Elano giderse olur bu zaten, pek gideceğe de benzemiyor maalesef.
Liverpol Arsenal maçında ikinci yarı giren rosickiyi izledim..Şu anki form durmu çok iyi..Girdiği andan itibaren Arsenal takımının maestrosu gibi oynadı..Okadar çok isterdim ki bu adamın bu takımda oynamasını..Çok fark yaratır çok....Yazıık şu adamı üç,beş kuruş için elinden kaçırdı beceriksizler..
Misimovic maalesef Almanya´da kalır . Wolfsburg takımından ayrılsa bile Schalke , Dortmund gibi takımlar kapar .
Misimovic ofansif ortasaha oyuncusu olsa da çok koşan bir adamdır,hareketlidir.Özellikle skora katkısı çok büyük olan bir oyuncudur.4-5 senedir sıkı takipçisiyim Bundesliga'nın.Bu adam kesinlikle sınıf atlatır bize gelirse.Cana EPL'deki temposunu yakalarsa Cana-Elano-Misimovic ortasahasıyla çok iyi işler yapabiliriz bence.