FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

31 ağustosu bekleyin bomba transfer gelecek :D

6m euroluk Cana bile Marsilya gunkerinin cok uzagında daha hazır degil birkaç beklemek lazım ama eski Cana'yı beklemiyorum acıkcası. 6m euro + 2mgaranti para ve maç bası veriyoruz. Oynadıkları oyun ise ortalama kalitede bir yabancı kadar. Bu kadar para harcayıp bu kadar az performans almamıza ragmen akıllanmadık hala. Transfer taraftarın susu payı afyonu olarak goruluyor yonetim tarafından. Polak, Grella tipi bitik adamları alın demiyoruz ki, cok mu zor yukselen 23-26 yaş arası orta sınıf takımlardan adam almak.

Cana niye eski performansını göstermesin ki? Çok değil daha geçen sezon Sunderland'de döktürüyordu. Sorun bizim takımda, çok dağınınk, ne yaptığımızı bilmez bir halimiz var. Bu takıma kim gelirse gelsin %100 performans alamayız ki, takım geleni de kendilerine benzetiyor. :o

Ayrıca KAP'a yanlış bilgilendirme yapılacağını sanmıyorum, işin ucunda ceza var yanlış bilmiyorsam. O 6 milyon euro değil, 4.5 milyon euro'dur.

Transfer yapılmayacaksa Cumhur oynasın Mustafa Sarp'ın yerine.

Sağ bekte de Sabri sakatken Çetin Güngör.

Bu damın gol ve asist performansı üst düzey..Trasnfer edilir inşallah..

Aaaaa ne Misimoviçi yahu. Daha 2012 kriterleri var. Daha futbolcu satacaz. Servet-Arda-Elano satılacak ki para gelsin. Ama zaten o parada gelse önce Polak falan alınır ne Misimoviçi yahu. BRAVO SEZGİN BRAVO POLAT. TELEKOM STADINDADA KENDİNİZ ÇALIP KENDİNİZ OYNARSINIZ BOŞ TRİBÜNLERE!

Alman medyasına göre adı olası Diego transferinden sonra Schalke'ye gidecek diye geçiyormuş.

Aşar bizi bu adam yahu.Yine de gelmesi çok çok iyi olur, garanti 12 asist 10 golü var :):):)

Keita - Pino

M.Topal - Cana

Bu değişimlerle takım yeni bir ivme kazandı.Elano'da gider yerine Grella-msı bir transferle geçen sene yenemediğimiz atleticoya fark atarız diye düşünüyorum

siz olsa hangisini seçerdiniz

sizce soldakileri mi sağdakileri mi ? :)

Liverpol Arsenal maçında ikinci yarı giren rosickiyi izledim..Şu anki form durmu çok iyi..Girdiği andan itibaren Arsenal takımının maestrosu gibi oynadı..Okadar çok isterdim ki bu adamın bu takımda oynamasını..Çok fark yaratır çok....Yazıık şu adamı üç,beş kuruş için elinden kaçırdı beceriksizler..

Liverpol Arsenal maçında ikinci yarı giren rosickiyi izledim..Şu anki form durmu çok iyi..Girdiği andan itibaren Arsenal takımının maestrosu gibi oynadı..Okadar çok isterdim ki bu adamın bu takımda oynamasını..Çok fark yaratır çok....Yazıık şu adamı üç,beş kuruş için elinden kaçırdı beceriksizler..

Bence gündemimizde bile değildi. Bu yüzden yönetime sallamak için artniyetli olmak lazım.

Misimovic maalesef Almanya´da kalır . Wolfsburg takımından ayrılsa bile Schalke , Dortmund gibi takımlar kapar .

misimoviç i istemeyenler bence futbolcuyu bilmeden eleştiriyorlar,wolfsburg böle bir oyuncuyu satarmı orası da var ,sattsa bile bize kalırmı orası da ayrı konu ama böle bir oyuncuya hayır demek için hiç izlememiş olmak lazım yada yaptıklarında bi haber olmak lazım,

google amcaya gidip boşverin oynadığı maçları, istatistiklerine baksanız bile nasıl bir adam olduğunu anlarsınız,keşke gelse ama ben gelebileceğini hiç düşünmüyorum tam bize lazım olan adam,şu anda galatasarayımızı izlerken tek sırıtan futbolcu arda,neden diğerlerinden bir level üstte hemen belli oluyor,topla bi şeyler yapmaya çalışan tek adam,orta sahamızdaki sarp ya da ayhan dikine oynamak ne demek bir adam nasıl gol pozisyonuna sokulur öğrenememişlerse bu yaştan sonra zaten öğrenmezler,barışı saymıyorum bile bizde ne işi var o adamın onu bile bilmiyorum,cana ya ayrı bi parantez açmak lazım 2 hafta sonra kadrosu oturmuş bi takımda nasıl bir adam aldığımzıı rıdvan başta olmak üzere herkes görecek tabii yanına gerekli adamlar alınır şu elano kamburundan kurtulursak,

bence yönetim bu sene geçen seneki gibi yaş tahtaya basmak istemiyor,ondan aceleci davranmıyor,bir elano örneği var önümüzde ne de olsa,o kadar bonservis o kadar yıllık maaş yanında hiç bir ekstrası olmayan bi adam,neyse elano taraftarları böle yazınca takım futbolundan anlamadığımzıı yazacak gene,milli takımda dahil hiç bir şey yapmayan elanodan kurtulsak,ve şu misimovic yanına da ledesma,boeteng gibi cana ile misimovic arası bi adam bulabilsek süper oalcak da bakalım,inşallah yönetim orta sahaya bi adam alıp yada bapdista gibi saçma sırf isim transfer yapmaz,

Misimovic ofansif ortasaha oyuncusu olsa da çok koşan bir adamdır,hareketlidir.Özellikle skora katkısı çok büyük olan bir oyuncudur.4-5 senedir sıkı takipçisiyim Bundesliga'nın.Bu adam kesinlikle sınıf atlatır bize gelirse.Cana EPL'deki temposunu yakalarsa Cana-Elano-Misimovic ortasahasıyla çok iyi işler yapabiliriz bence.

Misimovic ofansif ortasaha oyuncusu olsa da çok koşan bir adamdır,hareketlidir.Özellikle skora katkısı çok büyük olan bir oyuncudur.4-5 senedir sıkı takipçisiyim Bundesliga'nın.Bu adam kesinlikle sınıf atlatır bize gelirse.Cana EPL'deki temposunu yakalarsa Cana-Elano-Misimovic ortasahasıyla çok iyi işler yapabiliriz bence.

Elano kalmaz takımda bence artık.Bradley alınabilir ucuza cuk diye oturur hemde.

Hakan Şükür az önce Misimoviç ile ilgilendiğimizi duyduğunu söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt