Serdar Ateş
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 6.729
- 1
- 1.173
Cevap: # Zvjezdan Misimovic
ligtv'de gordum.. simdi baktim sen haklisin.
Kaynak; vatan
ligtv'de gordum.. simdi baktim sen haklisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak; vatan
Gelmez... Sen buna 10 Mio en az Para harcalamlisin, okadar harciyorsan, Gio niye alinmadi ? ozaman Niye Ledesma degil ve Rosicky ? ikisi berbar ayni fiyata geliyordu...
HTSPOR
Wolfsburg'un Boşnak futbolcuya karşılık "siz de bize Baros'un verin" dediği iddia edildi.
Galatasaray yönetimi, Sivasspor yenilgisinin ardından yabancı transferinde hızlı adımlar atmaya başladı.
ROSİCKY VE LEDESMA OLMAYINCA...
Başkan Adnan Polat’ın isteği doğrultusunda sportif direktör Adnan Sezgin, Misimovic’in transferini gerçekleştirmek üzere Almanya’ya gitti. Burada Wolfsburg Kulübü’yle masaya oturacak olan Sezgin, Bosnalı yıldız Zvjesdan Misimovic’i alabilmek için kesenin ağzını açmak zorunda kaldı. Çünkü yönetim, Arsenal’in yıldızı Tomas Rosicky ve Laziolu Ledesma’yı ikna edemeyince Bosnalı futbolcuda karar kıldı.
BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO
G.Saray’ın Almanlar’a en az 7 milyon Euro’luk bir teklifle gittiği ifade edildi. Ayrıca Misimovic’in ikna edilebilmesi adına da menajeriyle görüşmelerin yoğunlaştığı vurgulandı. Gelen haberlere göre Misimovic’in Galatasaray’ın teklifine olumlu baktığı ve Türkiye’ye gelmeyi istediği belirtiliyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda bu oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro garanti para ödeneceği öne sürüldü. Sarı-Kırmızılı yönetimin Bosnalı oyuncunun transferini bugün netleştireceği açıklandı.
ŞOK İDDİA
Alman Wolfsburg Kulübü’nün Zvjesdan Misimovic’e karşılık G.Saray’dan takas olarak Milan Baros’u istediği iddia edildi. Almanlar’ın geçtiğimiz sezondan bu yana kadrolarında olmasını arzuladıkları Baros’u takas olarak istemeleri ise Sarı-Kırmızılılar açısından problem teşkil ediyor. Yönetimin bu transferde Elano’yu takas olarak öne sürebileceği konuşuluyor.
‘BOSNALI CİDDİ SAKAT’
Cimbom’un Wolfsburg’dan transfer etmek istediği Misimovic’in ciddi bir sakatlık
problemi yaşadığı ve bu sebeple Alman kulübü tarafından satılmak istendiği iddia ediliyor. Yönetimin bu nedenle transferi bitirmeden önce Bosnalı oyuncuyla ilgili geniş çaplı bir sağlık kontrolü isteyeceği dile getiriliyor. Misimovic’in alt karın ve kasık bölgesinde ciddi problemlerinin bulunduğu öne sürülüyor.
ALMANLAR YALANLIYOR
Wolfsburg yetkilileri, Misimovic’in oynayamayacak derecede ciddi bir sakatlığının olmadığını açıkladı. Almanlar, futbolcunun karın ve kasıklarında her oyuncuda olduğu kadar bir rahatsızlığın olabileceğini ifade ediyor. Transferin önündeki en büyük engelin de bu ciddi sakatlık durumu olduğu vurgulanıyor.
Adam Ingilizce, Fransica, Almanca, ispanoylca ve Italanca bilyio bide üstüne portekizce.
Fransica Cana ilen anlasir, ve elano ilen portekizce, aradigimiz adam belki bu mu ?![]()
Bizim yerliler Türkçe'den başka dil konuşamadıkları için Misimovic gelse de takıma uyum sağlayamaz. Sonra takımın eskileri Lincoln'e yaptıkları fesatlığı ona da yaparlar. Kıçına teneke bağlayıp göndeririz. Bu takım Avrupa'nın sayılı ofansif gücüydü Kewell-Arda-Lincoln-Baros ile, biz o 4lüyü fitneyle heba eden bir takımız. Nereden nereye..
Habertürk iş başında yine![]()
Vallahi abi, ben korkuyorum söylemeye, ama bu takimda yabanci nefreti galiba var bu son bir kac sezon. Ne Gio ya Pas verildi, ne Elano ya, nede Jo ya... bi Baros ve Kewell, onlara da sempatik mi dyie, yada alisti lar mi diye bilemem... Elano gecen sezon elini kaldimaktan baska bisey yampadi, sagolsun Topal ve Sarp, hic görmek istemedi ler onu...
Buarada o diller onun icin degildi
Bizim yerliler Türkçe'den başka dil konuşamadıkları için Misimovic gelse de takıma uyum sağlayamaz. Sonra takımın eskileri Lincoln'e yaptıkları fesatlığı ona da yaparlar. Kıçına teneke bağlayıp göndeririz. Bu takım Avrupa'nın sayılı ofansif gücüydü Kewell-Arda-Lincoln-Baros ile, biz o 4lüyü fitneyle heba eden bir takımız. Nereden nereye..
Yok öyle birşey. En azından kasıtlı olarak yoktur. başarılı olan yabancı futbolcu nasıl oluyor o zaman? Keita, Kewell ve Baros'ta yabancı hepsi başarılıydı. Elano bu takımda en fazla ücreti alıp, en az sorumluluk alan futbolcu. Sorumluluk alsa, paslarıda alır. şayet satılmazsa umarım bu sezon biraz sorumluluk alır.dikkat ettigim bir nokta da Arda Elanoya bilerek pas vermiyordu en az 5-6 mac gozlemlemiştim sarp topal zaten vermiyordu
boateng gibi bir oyuncu lazım oyunun iki tarafını kontrol edebilmek için.misimoviçde gelirmi belli değil,transferde çok geç kaldık bu saatten sonra kaliteli adam almak çok daha zor malesef..
ganalı boateng'den bahsediyorsan schalke 04 ile anlaştı... hemde bedelsiz olması lazım...
böyle bir oyuncu bedelsiz anlaşıyor ise adnan sezgin ne yapıyor acaba çok merak ediyorum.tamda bize uyan bir oyuncuydu,yazık olmuş gerçekten..