FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Ntvspor menajeriyle konuşmuş haberler iyi.

gelmezzz kendinizi kandırmayın sonra yattı haberi gelince forumda sağa sola saldırıyorsunuz.

12 istemişler 5 vermişiz.

Çok iyi haberler.

Oyuncuyla anlaşmışız ama klüp önemli.

12-5 muhabbeti hikayedir. Oyuncuyla anlaşıldıysa kulübü de bir şekilde halledecekler artık. Yoksa bu hafta Bursa maçında alınacak bir ters sonuçla 10 haftalık bir saha kapatma cezası bizi bekliyor.

Yalçın Dümer yattı demiş heyecanlandım şimdi.

Ya niye Misimovic transferiyle bu kadar çok ilgileniliyor anlamadım gerçekten. Takıma box-to-box oyuncu lazım acil olarak. Önce şu transferle uğraşılsa daha iyi olmaz mı ? Tabii şuan işin görünen kısmına göre değerlendirdim olayı bu da var.

Ya niye Misimovic transferiyle bu kadar çok ilgileniliyor anlamadım gerçekten. Takıma box-to-box oyuncu lazım acil olarak. Önce şu transferle uğraşılsa daha iyi olmaz mı ? Tabii şuan işin görünen kısmına göre değerlendirdim olayı bu da var.

Misimovic tarzı bir 10 numaraya da ihtiyaç var. Tabi önce Elano'dan kurtulmamız lazım.

Misimovic konusunda acele var,her an başka kulübe de transfer olabilir.Önce bu transfer bitirilsin sonra muhtemelen ortalama bi b2b alınır.

Misimovic'i Baptista'ya tercih ederim ama bu transfer gerçekten imkansıza yakın bana kalırsa.

Misimovic konusunda acele var,her an başka kulübe de transfer olabilir.Önce bu transfer bitirilsin sonra muhtemelen ortalama bi b2b alınır.

Tamam ama ofansif olarak oynatabileceğin oyuncuların var zaten takımda ve bize ortalama box-to-box oyuncusu lazım değil, kendini kanıtlamış bir box-to-box lazım. Yani o mevkii için riskli isimlerin felan olmaması lazım.

Türk basını sakat diyor ama adam dün maça çıkmış. Ne diyelim :)

5 milyona misinovicin sol ayağını alamazsın. 8,5 9 arası gelir bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt