Florentino Luis, Galatasaray'ın Gündeminde

Ulan haydi inşallah diyorum, adamın korkunç bir top çalma becerisi var, tamam belki öyle müthiş bir hücumcu orta saha değil ama orta sahayı rakibe dar edebilecek bir adam

3o9r3x35lmg21.webp

Taylan - Florentino - Gedson

sevdim bu ortasahayı.
Kreatiflik bakımından zayıf gibi görünebilir ama total kaliteleriyle orta saha üstünlüğünü çoğu maçta ele alabileceklerini düşünüyorum, en azından kolay kolay ezilmez bu çekirdek. Rotasyona katılacak Aytaç-Emre Kılınç-Ömer i de katarsak, şahsen kabulümdür. Ki 8-8.5-10 numara ya Salih veya bir yabancı oyuncu daha alınması muhtemeldir. Alınabilirse, Kaan da 6 yı yedekler hatta...

Tanımıyorum ama tipinden anladığım alamayız

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benfica geçen yıl Monaco'ya 1.5 milyon euroya kiralamış. Ay sonunda kiralık sözleşmesi bitiyor. 15 kez kadroya girmiş, toplam 235 dk süre almış. 2 defa 11'e girmiş.

Bu yaşta iyi bir adamı benfica neden elden çıkarsın ki peki, Çok çok para kazanırsa anca. Onu da biz veremeyiz.

Ben kurgu örneği verdim, opsiyonsuz oyuncu olmamalı artık kadroda. Zaten bence sıkı pazarlıkla Florentino ve Gedson 15m euro + satıştan pay opsiyonuyla alınabilir.
Çok zor yav keşke olsa da benfica altyapısı görmüş herifler sonuçta

Bu arada bence 6 numaraya görece tecrübeli biri alınır gibi

Quaisonu onlarin önüne at. Menajerine, gidin arap ülkelerinden de tekliflere bakin demis. Öyle düsünen adam, türkiyeys gelmeye de sicak bakabilir.

Çok zor yav keşke olsa da benfica altyapısı görmüş herifler sonuçta

Bu arada bence 6 numaraya görece tecrübeli biri alınır gibi

Florentino'yu zaten 15 opsiyona vereceklerdi, koca sezon oynamadı adam yine.

Gedson desen son 1.5 sezonu çöp, bizdeki yarım sezonu iyi sadece.

Alıp kendileri oynatacaksa ok ama büyük takımlar artık kiralamaz yüksek opsiyonlarla.

Kimse de gidip 2sine toplam 20den fazla vermez, tek ihtimal var bunun için o da Lage'nin ikisini birden istemesi.

Geri
Üst Alt