Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Ulan haydi inşallah diyorum, adamın korkunç bir top çalma becerisi var, tamam belki öyle müthiş bir hücumcu orta saha değil ama orta sahayı rakibe dar edebilecek bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kreatiflik bakımından zayıf gibi görünebilir ama total kaliteleriyle orta saha üstünlüğünü çoğu maçta ele alabileceklerini düşünüyorum, en azından kolay kolay ezilmez bu çekirdek. Rotasyona katılacak Aytaç-Emre Kılınç-Ömer i de katarsak, şahsen kabulümdür. Ki 8-8.5-10 numara ya Salih veya bir yabancı oyuncu daha alınması muhtemeldir. Alınabilirse, Kaan da 6 yı yedekler hatta...Taylan - Florentino - Gedson
sevdim bu ortasahayı.
2 kiralık orta sahada kadro planlaması açısından riskli olmaz mıtaylan
florentino
gedson
orta sahası ziyadesiyle saçma olur.
florentino
gedson
skorer, şut atan, pas atan orta saha şeklinde olmalı.
fourtonis gibi.
2 kiralık orta sahada kadro planlaması açısından riskli olmaz mı
Çok zor yav keşke olsa da benfica altyapısı görmüş herifler sonuçtaBen kurgu örneği verdim, opsiyonsuz oyuncu olmamalı artık kadroda. Zaten bence sıkı pazarlıkla Florentino ve Gedson 15m euro + satıştan pay opsiyonuyla alınabilir.
Çok zor yav keşke olsa da benfica altyapısı görmüş herifler sonuçta
Bu arada bence 6 numaraya görece tecrübeli biri alınır gibi
Ben kurgu örneği verdim, opsiyonsuz oyuncu olmamalı artık kadroda. Zaten bence sıkı pazarlıkla Florentino ve Gedson 15m euro + satıştan pay opsiyonuyla alınabilir.
FM'de resmen canavar. Defansif anlamda çok iyi.
Elmas gibi başkan var.Para ?