Serhat TOSUN
Sarı Üye
- 24 Ocak 2009
- 717
- 0
- 1.286
Cevap: Florya Günlüğü: Antrenman Raporları
yazık bu linderoth a da..
yazık bu linderoth a da..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzek Kayseri maçında dönmüştü Linderoth. Nasıl bi iştir bu anlamadım...
Kimse bir anlam veremiyor nasıl sakatlanıyor bilen yok!
Tekrar tekrar sakatlanmıyorki galatasaray.org da sağılık ekibiyle yapılan röportajda okumuştum sakatlık sonrası ağrıları hiç geçmemiş bir anteramana çıkıyor hiç bişeyim yok diyor aradan 2 gün geçince ağrım var diyor şeklinde ne kadar çağresiz kaldıklarını anlatmışlardı bu saatten sonrada futbol oynaması zor bence sözleşmesi bittimi teşekkür edip yollanır herhalde.
Tekrar tekrar sakatlanmıyorki galatasaray.org da sağılık ekibiyle yapılan röportajda okumuştum sakatlık sonrası ağrıları hiç geçmemiş bir anteramana çıkıyor hiç bişeyim yok diyor aradan 2 gün geçince ağrım var diyor şeklinde ne kadar çağresiz kaldıklarını anlatmışlardı bu saatten sonrada futbol oynaması zor bence sözleşmesi bittimi teşekkür edip yollanır herhalde.
2-3 haftaya maça çıkar o zaman Uğur.(inşallah )
yaa ben bişi sorcamben idmanı izlemeye gitsem mesela lincolne foto çekilmek istesem adam gelir mi... yane idmandan sonra taraftarın yanına geliolar mı yoksa seslenmemiz mi gerekio
nasıl yapcaz bu işi
?
Aslında bende düşünüyorum böyle bişeyi ama çok zor be.Bide ben İstanbul'da değilim.Nası yapıcaz artık bilmiyorum.
yaa bende burgazda oturuyom almancamda çok ii seslensem gelir mi acaba? lincolnda almanca bilio çünkü anlar ne dedğimi...
Oraya girdikten sonra gelir bence ama mesele basına ve taraftara açık olup olmadığını öğrenmek tabi benim için mesele.Yoksa seslensen gelir bence.Çünkü duyuyoruz antrenmandan sonra imza dağıttı vs diye.
Oraya girdikten sonra gelir bence ama mesele basına ve taraftara açık olup olmadığını öğrenmek tabi benim için mesele.Yoksa seslensen gelir bence.Çünkü duyuyoruz antrenmandan sonra imza dağıttı vs diye.
Resmi Site'de yaziyor basin ve taraftara acik mi acik degil mi diye.![]()
haftaya gidicem işte..arkadaşım zaten yazıo diğer gün basına ve taraftara açık olup olmadığı..mesela yarınki idman halka ve taraftara açık saat 11 deki... buradan öğrenebiliosun yani..inş gidersin sendeben haftaya gidicem inş çekiliirim bi foto.. havam 1500 olur kuran çarpsın
![]()