Florya Günlüğü: Antrenman Raporları (2010-11 Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya Günlüğü: Antrenman Raporları

Ne güzel Kayseri maçında dönmüştü Linderoth. Nasıl bi iştir bu anlamadım...

Kimse bir anlam veremiyor nasıl sakatlanıyor bilen yok!

Tekrar tekrar sakatlanmıyorki galatasaray.org da sağılık ekibiyle yapılan röportajda okumuştum sakatlık sonrası ağrıları hiç geçmemiş bir anteramana çıkıyor hiç bişeyim yok diyor aradan 2 gün geçince ağrım var diyor şeklinde ne kadar çağresiz kaldıklarını anlatmışlardı bu saatten sonrada futbol oynaması zor bence sözleşmesi bittimi teşekkür edip yollanır herhalde.

Tekrar tekrar sakatlanmıyorki galatasaray.org da sağılık ekibiyle yapılan röportajda okumuştum sakatlık sonrası ağrıları hiç geçmemiş bir anteramana çıkıyor hiç bişeyim yok diyor aradan 2 gün geçince ağrım var diyor şeklinde ne kadar çağresiz kaldıklarını anlatmışlardı bu saatten sonrada futbol oynaması zor bence sözleşmesi bittimi teşekkür edip yollanır herhalde.

Küfrederek yollayacağız sanırım!

Sözleşmesi bitene kadar beklenmez,beklenmemli de.Sezon sonu göndermeliyiz artık,en geç.

Ohh be Uğur takımdan ayrı çalıştı falan yazmıyor.

Cola Turka İdman Raporu: 2 Mart 2009 Pazartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı basına ve taraftara kapalı tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren üst antrenman sahalarında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Konyaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular bugün teknik ekip tarafından dinlendirildiler.

Diğer oyuncularla ise antrenmanın ana bölümünde teknik bir çalışmanın ardından dayanıklılık çalışması yapıldı.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Dün maçın ilk yarısında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlığa bağlı ödemi ve ağrısı olan Emre Aşık’ın maçtan sonra başlanan tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.

Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth tedavilerinin ardından salonda fizyoterapistler yönetiminde çalıştılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 3 Mart Salı günü çift antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de yapılacak olan basına ve taraftara açık ilk antrenmanda, Konyaspor karşılaşmasında yer almayan oyuncularımıza PAF takımımız oyuncuları da katılacaklar. Günün ikinci antrenmanı ise saat 17.30’da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Galatasaray 4 Mart Çarşamba günü ise, sabah saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak tek bir antrenman yapacak. Aynı gün saat 13.00’te Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenecek basın toplantısında, Teknik Direktör Bülent Korkmaz medya mensuplarıyla bir araya gelecek

Cola Turka İdman Raporu: 2 Mart 2009 Pazartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı basına ve taraftara kapalı tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren üst antrenman sahalarında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Konyaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular bugün teknik ekip tarafından dinlendirildiler.

Diğer oyuncularla ise antrenmanın ana bölümünde teknik bir çalışmanın ardından dayanıklılık çalışması yapıldı.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Dün maçın ilk yarısında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlığa bağlı ödemi ve ağrısı olan Emre Aşık’ın maçtan sonra başlanan tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.

Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth tedavilerinin ardından salonda fizyoterapistler yönetiminde çalıştılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 3 Mart Salı günü çift antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de yapılacak olan basına ve taraftara açık ilk antrenmanda, Konyaspor karşılaşmasında yer almayan oyuncularımıza PAF takımımız oyuncuları da katılacaklar. Günün ikinci antrenmanı ise saat 17.30’da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Galatasaray 4 Mart Çarşamba günü ise, sabah saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak tek bir antrenman yapacak. Aynı gün saat 13.00’te Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenecek basın toplantısında, Teknik Direktör Bülent Korkmaz medya mensuplarıyla bir araya gelecek.

Galatasaray.org

Şurda Uğur'un ismini takımdan ayrı çalıştı olarak görmemek ne güzel.:)

2-3 haftaya maça çıkar o zaman Uğur.(inşallah )

yaa ben bişi sorcam :D ben idmanı izlemeye gitsem mesela lincolne foto çekilmek istesem adam gelir mi... yane idmandan sonra taraftarın yanına geliolar mı yoksa seslenmemiz mi gerekio :D nasıl yapcaz bu işi :D?

yaa ben bişi sorcam :D ben idmanı izlemeye gitsem mesela lincolne foto çekilmek istesem adam gelir mi... yane idmandan sonra taraftarın yanına geliolar mı yoksa seslenmemiz mi gerekio :D nasıl yapcaz bu işi :D?

Aslında bende düşünüyorum böyle bişeyi ama çok zor be.Bide ben İstanbul'da değilim.Nası yapıcaz artık bilmiyorum.

Aslında bende düşünüyorum böyle bişeyi ama çok zor be.Bide ben İstanbul'da değilim.Nası yapıcaz artık bilmiyorum.

yaa bende burgazda oturuyom almancamda çok ii seslensem gelir mi acaba? lincolnda almanca bilio çünkü anlar ne dedğimi...

yaa bende burgazda oturuyom almancamda çok ii seslensem gelir mi acaba? lincolnda almanca bilio çünkü anlar ne dedğimi...

Oraya girdikten sonra gelir bence ama mesele basına ve taraftara açık olup olmadığını öğrenmek tabi benim için mesele.:DYoksa seslensen gelir bence.Çünkü duyuyoruz antrenmandan sonra imza dağıttı vs diye.

Oraya girdikten sonra gelir bence ama mesele basına ve taraftara açık olup olmadığını öğrenmek tabi benim için mesele.:DYoksa seslensen gelir bence.Çünkü duyuyoruz antrenmandan sonra imza dağıttı vs diye.

Resmi Site'de yaziyor basin ve taraftara acik mi acik degil mi diye.:)

haftaya gidicem işte..arkadaşım zaten yazıo diğer gün basına ve taraftara açık olup olmadığı..mesela yarınki idman halka ve taraftara açık saat 11 deki... buradan öğrenebiliosun yani..inş gidersin sende :) ben haftaya gidicem inş çekiliirim bi foto.. havam 1500 olur kuran çarpsın :D:P

Resmi Site'de yaziyor basin ve taraftara acik mi acik degil mi diye.:)

haftaya gidicem işte..arkadaşım zaten yazıo diğer gün basına ve taraftara açık olup olmadığı..mesela yarınki idman halka ve taraftara açık saat 11 deki... buradan öğrenebiliosun yani..inş gidersin sende :) ben haftaya gidicem inş çekiliirim bi foto.. havam 1500 olur kuran çarpsın :D:P

İnşAllah ayarlayabiliriz.

KORKMAZ: DURMAK YOK YOLA DEVAM!

Takımımız Galatasaray, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ligdeki olumsuz gidişine son veren takımımız Galatasaray, Bursaspor ile cuma günü oynayacağı lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Konyaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncuların katılmayarak dinlendirildiği, diğer oyuncuların ise teknik bir çalışmanın ardından dayanıklılık idmanı yaptıkları bildirildi.

Konyaspor karşılaşmasında ilk yarısında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlığa bağlı ödemi ve ağrısı olan Emre Aşık'ın maçtan sonra başlanan tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği kaydedildi. Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth'un da tedavilerinin ardından salonda fizyoterapistler yönetiminde çalıştıkları ifade edildi.

Galatasaray, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek. Basına ve taraftarlara açık olarak yapılacak sabah antrenmanına, Konyaspor karşılaşmasında yer almayan oyuncularla, PAF takımı oyuncularının katılacağı bildirilirken, günün ikinci antrenmanının ise saat 17.30'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

-KORKMAZ'DAN BASIN TOPLANTISI-

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 4 Mart Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek. Genç teknik adam, takımının sabah basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından Turgay Vardar Basın Odası'nda saat 13.00'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt