Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Kovulduğunu bilmiyordum. Haklısın o zaman.Göze almasına gerek yok. Zaten tekmeyi yedi. Bu açıklamalar da onun kuyruk acısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kovulduğunu bilmiyordum. Haklısın o zaman.Göze almasına gerek yok. Zaten tekmeyi yedi. Bu açıklamalar da onun kuyruk acısı.
Çok ilginç bir video. Mert Çetin de ne salakmış yahu. Sana ne Terim den salak. İşine baksana. İki lisanla iyi bir tercümansın. Ama tam bir şabalakmışsın.
Bari den öyle görünüyor demek ki.adam muhtemelen 1-2 sene sonrasına yatırım yapıyor
terim hoca ya da başkan olarak mutlaka döner ben de yoluma bakarım diye düşünüyordur
üstat yarın floryaya şu şekil girmelisin
tek bıldıgımız fahri baba var oda mezarda
ruhu sad olsun
![]()
Gerçekten söylenecek çok şey var da neyse umarım bugün yapılanları görebilirsiniz geç olmadantek bıldıgımız fahri baba var oda mezarda
ruhu sad olsun
![]()
Gerçekten söylenecek çok şey var da neyse umarım bugün yapılanları görebilirsiniz geç olmadan
ne konusu rtaşTerim e resmen darbe yapıldı. Konu açmayı beceremedim. Birisi açsa iyi olur.
eskiden öyleydi simdi hoca herseyler herkesle kavgalı oldugu icin bize cok zarar veriyorKızdık ettik de Fatih Terim Galatasaray efsanesi ve rakiplere karşı psikolojik bir üstünlük. Çok eleştirdik falan da kalsın istiyorum şimdi de yav, duygusal sanırım bu durum.
bunlar yeni hocaya neler yaparlar floryada acaba? ben hoca olsam gitmeye korkarımKulup calisanlarin hepsi neredeyse Adanali, Terim'in yaptigi seylerden biri bu.