Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Meğer yönetim bir süredir Florya yı gözlem altına almış. Kim kimdir, kim GS li kim biatçı tespit etmiş. Hepsini süpürdüler. Burak Elmas o kadar da saf biri değilmiş. Tokatı ağır oldu. Terim kuduruyordur.

Çok ilginç bir video. Mert Çetin de ne salakmış yahu. Sana ne Terim den salak. İşine baksana. İki lisanla iyi bir tercümansın. Ama tam bir şabalakmışsın.

adam muhtemelen 1-2 sene sonrasına yatırım yapıyor

terim hoca ya da başkan olarak mutlaka döner ben de yoluma bakarım diye düşünüyordur

bence terim fenerbahce'ye hoca olarak gitmeli ve bu iş huzur içinde çözülmeli. öteki türlü yine max 2 sene sonra terim sesleri çıkmaya başlar tekrar. hiç sağlıklı bir ilişki değil bu

tek bıldıgımız fahri baba var oda mezarda
ruhu sad olsun
Yusuf Fahri Baba (@YusufFahriBaba) / Twitter

tek bıldıgımız fahri baba var oda mezarda
ruhu sad olsun
Yusuf Fahri Baba (@YusufFahriBaba) / Twitter
Gerçekten söylenecek çok şey var da neyse umarım bugün yapılanları görebilirsiniz geç olmadan

Terim e resmen darbe yapıldı. Konu açmayı beceremedim. Birisi açsa iyi olur.

Kızdık ettik de Fatih Terim Galatasaray efsanesi ve rakiplere karşı psikolojik bir üstünlük. Çok eleştirdik falan da kalsın istiyorum şimdi de yav, duygusal sanırım bu durum.

Kızdık ettik de Fatih Terim Galatasaray efsanesi ve rakiplere karşı psikolojik bir üstünlük. Çok eleştirdik falan da kalsın istiyorum şimdi de yav, duygusal sanırım bu durum.
eskiden öyleydi simdi hoca herseyler herkesle kavgalı oldugu icin bize cok zarar veriyor

Geri
Üst Alt