Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Videodaki konuşmalara bakacak olursak bugün yaşananlar hocaya da sürpriz olmuş, iyice merak ettim hocanın yapacağı açıklamaları yarın az çok belli olur heralde işin aslı.

Yalnız hakikaten büyük yanılttı beni Burak Elmas. Hiç beklemiyordum kendisinden böyle bir şey.

Bir kaç hafta önce ''hocayla devam kararı alındı'' gibi haberler çıkmıştı dalga geçmiştik hatta ama meğer ciddiymiş olay.

Kimse kulübün sahibi değil. Bir şu gerçeği anlayamadık halk olarak. Sadece sporda değil her yerde bu zihniyet hakim. Sanatta, eğitimde, siyasette.. Fatih Terim Galatasaray efsanesidir. Aksini iddia eden vefasızdır. Ancak Fatih Terim = Galatasaray diyen de akılsızdır. Kurumları tek bir şahsiyetten ibaret görürsek çok kaybederiz.

3 yıldır ortada başarısızlık var. Takım kümeye doğru gidiyor. Daha ne olması lazım Fatih Terim'in gönderilmesi için?
Ülkenin her yerine sinmiş şu ya en çok da buna üzülüyorum. Burada Terim'e hakaret edenlerle çokça tartışmışımdır sonuçta bizim efsanemiz kendisine hakareti asla kabul edemem. Bir isim başarısız olursa gönderilir bu dünyanın her yerinde böyle efsanen olduğu için toleransı daha fazla olur ama sonuçta olmuyorsa yapacak bir şey yok. Benim hocaya olan inancım son maçta yine bir kurtarıcı olarak veteranı sokmasıyla oldu şimdiye kritik anlarda genç bir oyuncuya güvenmedi en ufak bir şeyde Babel, Feghouli, Arda'ya sarıldı bu yüzden gençleşme projesinde hocaya olan güvenim azaldı ve gitmesi gerektiğini düşünmeye başladım. Şimdi böyle düşündüğümüz için biz Galatasaraylı olmuyoruz ha bu açıklamalar sadece hocaya olan nefreti körükler hiç bir faydası olmaz. Bu açıklamaları görünce hocanın sorununun ekibinde olduğuna bir daha ikna oldum ekibini değiştirse ve liyakatli insanları getirse hiç böyle bir durumda olmayacağımıza eminim hocanın en büyük yanlışı bu bence.

Fatih hoca yanlış yapıyor
bu kadar safsata yapacaklarına adam gibi takımı çalıştırsalarda
taktik açıdan berbat bir galatasaray
fizik kondisyon acısından berbat bir galatasaray
ayıptır
asıl sayın Terim galatasaraylı olsaydı bu takım bu kadar rezil top oynamazdı

paralarını hoca mı veriyor abi böyle bir şey olur mu

ha desen ki hocaya tesis müdürünü bile seçtirecek kadar ipleri veren yönetimler suçlu katılırım

mesela mert terimden sonra 2-3 hocayla da çalıştı

nasıl güveneceğiz şimdi bu adama
Güven zedeleyici bir şey söz konusu olamaz ki. Mert Terimci olsa bile Gs a zarar verecek ne yapabilir ki? Yeni hocanın altını mi kazacak terim geri gelsin diye. Böyle bir şey basit bise mi sanki. Hoca Gs li, mert Gs li. Bunu en başta terim istemez. Hocanın her şeyi doğru yaptığını düşünen bir güruh sadece bu kişiler. Bu da bir kaç sene de değil daha yılların getirdiği bir güven duygusu olsa gerek. Belki de terim in ve etrafındakilerin bildiği ama Gs a zarar gelmesin diye konuşmadığı şeyler de vardır. Bilemiyoruz bunu. Koru korune bir bağsa bu Allah akıl fikir versin. Evet hoca zor biri ama doğrucu da biri. Mustafa Cengiz yönetimi içinde geçerli bu. Herkes cengiz rahmetli olduktan sorna terime saydırdı ama belki terim in de haklı olduğu yerler vardır kapalı kapılar ardında. Herkes basinin yansıttığı gibi inanıyor. Doğru olabilir ama belki değildir de. Sorgusunu yapan çok az bu konuların.

Ülkede Kulüp yönetmek çok zor iş. Ciddi zor. Paran da olsa zor. 20 sene işin içinde olsan da zor. Bu yüzden bir çok kişinin işin içinde bulunduğu bir organizasyonu idame ettirmek imkansıza yakın. İstediğin kadar işi bil, istediğin kadar profesyonel ol. Bu dönemde bu işe kalkınmak için deli olmak lazım. İşin sonunda hep kötü sen oluyorsun çünkü. Terim içinde geçerli bu, cengiz içinde geçerli ydi, elmas için de geçerli.

Düşün bir proje olarak birlikte yola çıkan 25 30 senedir birbirini tanıyan elmas/terim ikilisi bile bu şekilde bir son yaşayabiliyor. 3 sene projemiz var vazgeçmeyiz diyen adam 6 ayda terimi gönderiyor.

FB efsane başkanlarını teneke bağlayarak gönderdi mesela. Yeni gelen adam ülkenin en zengin ailenin çoxugu. 4 5 senedir kupası yok. Az once istifaya davet ediliyordu.

Boyle saçma sapan bir branş. benim aklım almıyor artik çözüm bulamıyorum bu pencereden.

GSCimbom Mobile App

Fahri babaya bile tanımadan kim olduğunu dahi bilmeden arkasından sallayanlar olması gerçekten çok üzücü ya zihniyete bak diyorlar bir de çıldırmamak elde değil ya ulan koca kulübü menajerlere peşkeş çekiyorlar siyaset ayağına ticari kaygı ayağına Fatih hocayı yediler aloooo

Gittikten sonra durum daha vahim, bakalim disardan bu sefer rahat birakacalarmi yoksa karistirmaya devammi edecekler?
Kulüp ıçindeki kriptolari temizlersin hicbir halt yapamazlar. Iceriden karistiracak kimseyi birakmaman lazim. Tribünler önemsiz iki hafta zirlar sonra unuturlar.

Bunlara izin vermeyecek adam cikar evinin onunden bu tayfayi dagitir klube zarar vermeyin aslolan Galatasaray der su rezilligi keser atar ama adam narsist hazimsiz kovulmayi yedirememis klubu soktugu duruma bak hep dedik kendini dunyanin herseyin uzerinde goruyor keske su basarilari alan efsane hocamiz biraz daha normal birisi olsaydi maalesef iste ego topu Elmas baskansa su terimin artigini birakmadan hepsini Florryadan kazir yeter lan burasi dingonin ahirimi

Fahri babaya bile tanımadan kim olduğunu dahi bilmeden arkasından sallayanlar olması gerçekten çok üzücü ya zihniyete bak diyorlar bir de çıldırmamak elde değil ya ulan koca kulübü menajerlere peşkeş çekiyorlar siyaset ayağına ticari kaygı ayağına Fatih hocayı yediler aloooo
tek bıldıgımız fahri baba var oda mezarda
ruhu sad olsun
Yusuf Fahri Baba (@YusufFahriBaba) / Twitter

Çılgın bunlar. Laflara bak laflara.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fahri Yılmaz kim?

Hocanın Galatasaray’ın başına geçtiğinde Florya’dan sorumlu yaptığı adam. En büyük Terim yalağı, hocanın sayesinde kendini adam sanan, hocanın sayesinde ekmek yiyen herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulüp ıçindeki kriptolari temizlersin hicbir halt yapamazlar. Iceriden karistiracak kimseyi birakmaman lazim. Tribünler önemsiz iki hafta zirlar sonra unuturlar.
Öle diyorsunda taraftari, futbolculari bile etkiliyorlar disardan. Her dönüslerden önce olmustur bu. Neyse hayirlisi artik.

Videoyu izleyince üniversite yıllarında deli gibi deplasmandan deplasmana giden şahsımın neden bir anda tribünden soğuduğunu hatırladım, ne yapıyorum la ben bunların arasında dediydim içimden.

Bu nedir ya haha.
Bende aynısını maça giderken metro tutamaclarini kırmaya çalışan, çoluk çocuk olmasına ve uyarilmalarina rağmen küfürlü tezahürat yapan oclari u görünce sorgulamistim. Bu kadar embesil aynı metroya denk geldiyse ülke genelinde nedir durum diye iç çekmiştim.

Bu salaklara fazla bile bu takım demiştim hatta.

GSCimbom Mobile App

Derdi Galatasaray olan bir adam çıkar;" Hepimizin gayesi Galatasaray. Lütfen dağılın. Kulübümüzü daha fazla zora sokmayalım. Gerekli açıklamaları sonra yapacağım" der ve oradaki yalaka ve biatçı tayfayı dağıtırdı..

Ama her zaman dedik; Bu terimin derdi hiçbir zaman Galatasaray olmadı.. Her zaman kendi Galatasaray'dan üstün gördü.. Bugünkü yaşanan olaylarda bunun delilidir.

Geri
Üst Alt