Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Ahh hocam hiç böyle böyle olmasını istemedim, Elmasa güvenip rahmetlinin kuyusunu kazmayacaktın, ipler orda koptu.

aynı yolda yürümemiz beni mutlu ediyo
Biz her zaman doğrunun, en önemlisi de Galatasarayin yolundayız. Bizi şahıslar ilgilendirmez. Biz çocukken şahıslara degil armaya, renklere aşık olarak Galatasarayimizin taraftarı olduk. Galatasarayimiz icin babamızı tanımayız. Kaldi ki beş paralık insanlara kul köle olalım.

Yıllarca birlikte çalışmış bir ekibin aile gibi birbirini savunmasında bir beis görmüyorum. Muhtemelen terim in çok yardımı olmuştur bu arkasında duran kişilere. Onların da bu şekilde karşılık vermesi kadar doğal bir şey yok.

Bildiğimiz şeylerdi bunlar sürpriz değil ki. Florya ya yıllardır terim in istemediği kimse giremiyor (çalışma manasında) bu zaten" terim etrafında görmek istediklerini florya da istiyor" u açıklıyordu.

Bu arada terim in her gelen yönetimin adamlarını florya da istememesinin sebebini de unutmayın. Çok haksız da değil bu isteğinde.

Bir dönem kadrolar maçtan 8 10 saat önce sizdirilirdi hatırlarsınız. Aynı şekilde florya da ne olup bitiyorsa muhabirlere öten birileri vardı. Masör falan dendi sutlandi o dönem. Terim ı sevmiyor olabilirsiniz ama haksız değil bu isteklerinde. Ben olsam bende aynını yaparım. Ortalık cadı kazanına dönüyor çünkü.

GSCimbom Mobile App

paralarını hoca mı veriyor abi böyle bir şey olur mu

ha desen ki hocaya tesis müdürünü bile seçtirecek kadar ipleri veren yönetimler suçlu katılırım

mesela mert terimden sonra 2-3 hocayla da çalıştı

nasıl güveneceğiz şimdi bu adama

florya bunların babasının ciftligi kovulacaklar o yüzden tutustular
Kovuldu zaten :D

Geri
Üst Alt