- 16 Haziran 2010
- 204.033
- 156.092
- 6.838
Ona da sira gelecekmerti kovsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona da sira gelecekmerti kovsunlar
Videoyu izleyince üniversite yıllarında deli gibi deplasmandan deplasmana giden şahsımın neden bir anda tribünden soğuduğunu hatırladım, ne yapıyorum la ben bunların arasında dediydim içimden.
Bu nedir ya haha.
0:33 Furk vs Fahri
İnanılır gibi değil ya ne desek boş.oradaki taraftarlar önemsiz de karşılarındaki profesyonellerin lafları ibret verici değil mi
Ya Fahri bey yaşlı başlı adamsın tek yumruğumla amel defterin kapanır.

Takımın maaşlı elemanı asla böyle bir şey söyleyemez de yapamaz da. Tabii istifa etmiştir ya da gönderileceğinin farkındadır o rahatlıkla davranıyor olabilir. Zaten bir daha da Florya'ya giremez. Adamı tanımıyorum, kendi çıkarından ötürü böyle davranıyor da olabilir lakin oradaki çogu kişi para, mevki vs için orada değildir şu an.resmen takımda paralel yapılanma varmış
müdürler tercümanlar oyuncular vs. ayağı olan
burak elmas tarihe geçecekse çıkıp şu rezilliklere cevap vermeli
gerçekten aklı başında olduğunu düşündüğüm terimci renktaşa sormak isterim @Ahmet Özgün Güven
şurada takımın paralı çalışanı olanların şu lafları etmesi olağan bir şey mi
sadece efsane hocalıkla filan açıklanacak bir şey mi
hocaları gıdıyor bunlarda yanında gidecekKovulmadimi bunlar? Floryaya niye gideceklermis?
Gittikten sonra durum daha vahim, bakalim disardan bu sefer rahat birakacalarmi yoksa karistirmaya devammi edecekler?Hocanın huyudur, ortalığı karıştırmadan gitmez.