Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Videoyu izleyince üniversite yıllarında deli gibi deplasmandan deplasmana giden şahsımın neden bir anda tribünden soğuduğunu hatırladım, ne yapıyorum la ben bunların arasında dediydim içimden.

Bu nedir ya haha.

oradaki taraftarlar önemsiz de karşılarındaki profesyonellerin lafları ibret verici değil mi

Hepimiz insanız 4 sene okul 3 sene iş yeri tecrübesi vs. buralardan ayrılırken sevmediğimiz bir mekan olsa bile içimiz burkuluyor hüzünleniyoruz bazen gözümüz doluyor yaşayamayan var mı?

Hoca moral olarak kötü olabilir hakkıdır koskoca bir ömür vermiş ve belki son dönemi sona erdi otursun düşünsün kendiyle hesaplaşsın iyi günlerimizi hatırlasın ancak ve ancak siz yalakalar susun. Hoca sizin gibi değil gerçek bir Galatasaray lı bu durumu suistimal etmek hiç hoş değil.

resmen takımda paralel yapılanma varmış

müdürler tercümanlar oyuncular vs. ayağı olan

burak elmas tarihe geçecekse çıkıp şu rezilliklere cevap vermeli

gerçekten aklı başında olduğunu düşündüğüm terimci renktaşa sormak isterim @Ahmet Özgün Güven

şurada takımın paralı çalışanı olanların şu lafları etmesi olağan bir şey mi

sadece efsane hocalıkla filan açıklanacak bir şey mi
Takımın maaşlı elemanı asla böyle bir şey söyleyemez de yapamaz da. Tabii istifa etmiştir ya da gönderileceğinin farkındadır o rahatlıkla davranıyor olabilir. Zaten bir daha da Florya'ya giremez. Adamı tanımıyorum, kendi çıkarından ötürü böyle davranıyor da olabilir lakin oradaki çogu kişi para, mevki vs için orada değildir şu an.

Bu işten bir çıkarı olmayan ftci tayfa olayı aşırı dramatize ediyor, sosyal medya da körüklüyor. Ben kesinlikle hocanın hoşuna gittiğini düşünmüyorum bu durumun ve kendisini topladığında sakinleştirici bir şeyler söylemesini bekliyorum. Çok abartmamak lazım 1 haftaya biter bu tatava.

Halilarida kaldırın floryadan ne olur ne olmaz

Utanc verici ama belmasin da özgecmisi saglam olmadigindan bu laflar kurulabiliyor, kimse kizmasin adam hakli Ben onun GSliginden süphelenirim

Tabi iki yanlis bi dogru etmiyor ve Terimin takim sagligi acisindan bu durumda gönderilmesi de tartisilamaz

Geri
Üst Alt