Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Burak başkan da iyi izlesin kimlere kalkan olmaya çalıştığını. Bak en ufak hareketinde onlar Galatasaraylı değil demeye başladılar.

Bundan öte , orada bir taraftar "Uğraşmayın bu it köpeklerle" gibi bir laf kullanıyor...

Seversin sevmezsin , Galatasaray başkanına bu lafı edemezsin. Bu ne biçim taraftarlık - Fenerbahçe değil burası....

Buna karşıda "böyle konuşmayın" diyen yok vede.

Elini öpmeyen, önünde eğilip bükülmeyen GSli değil mi yani. Ha ha ha 🤣🤣

Giderken yanlarında Ali Koç un dostu başkanımızı da götürürlerse hiç sorun yok umarım bu süreçte yönetim de değişir bir şekilde toptan bir değişim yaşarız.

Rezillik, orada Mert'de duruyor ve bunlara destek oluyor. Yani bu yonetim ve taraftar Galatasarayli falan degil, en cok Terim ve Arda mi Galatasarayli? Hepsini kovacaksin bu kafadan olan insanlarla dogru is yapilamaz.
yıllarca bu merti kovun dedik her gelen hocanın yanına getirdiler

Dursun un yaptığı gibi yarın tomalari görür müyüz florya da acaba

GSCimbom Mobile App

Fatih hoca başkan adayı olur bundan sonra ve seçilir muhtemelen ciddi gücü var camiada sonuçta.Burak başkan seçildi ise hocanın bunda katkısı fazladır ancak sonuçlar bu kadar kötü olunca kovmasını normal karşılıyorum.

Ya yürüyün gidin bu kadar duygu sömürüsü yapılmaz. Böyle radikal bi karar alınmasaydı, arda terim elele iyice çiftliğe cevirecekti kulübü, yeni gelen teknik direktör sezonun geri kalanında başarılı olacak mı muhtemelen hayır ama bu kadar fanatiklik derecesinde biat etmek büyük salaklık. Küme düşüyoruz neredeyse aloo ve 20 küsür milyon euro bonservis harcandı bu takıma. Hiç kimseye haksızlık edildiği falan yok hoca bu kulübün bir elemanıydı ve elemanlar başarısızlık sonucu kovulabilir bu kadar basit

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz neler gördük neler atlattık diyor arkadaş 30-40 adam al gelen oyuncu tanınmaz hale gelsin 9 maçta 1 galibiyet al hala çık hayal sat millete sonra da mağduru oyna gerçekten ilginç ...

şu gidenlerin ceplerine baksak 20 lira çıkmaz
derdinizi seveyim. bakın dalganıza çok umrunda değilsiniz karşınızda durduklarınızın

Geri
Üst Alt