- 30 Temmuz 2009
- 30.895
- 7.043
- 1.943
Dursun’un geliş amacı buydu zaten, artık gidebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi size birşey anlatayım
@Adnan Korkut gel bakalım sende buraya dostum
bu arsanın 3te2sini dursun 1 milyar 170 mılyona emlak konuttan almıs bu proje icin
simdi bu arsadan 13 mılyar tl kazanacaksın
dursun özbek sayesınde fazladan 8.6 mılyar para kazanıyorsun.
bu arsayı alırken fb trollerde saldırıyordu hukumet yardım edıyor diye bknz
![]()
Galatasaray, Florya'daki Emlak Konut'a ait arsayı satın aldı
Galatasaray yönetimi, Florya’daki arsanın Emlak Konut’ta bulunan 41 dönümlük bölümünü 1 milyar 171 milyon 800 bin TL’ye satın aldı.www.ntv.com.tr
Bence hesaplayamayız, çünkü dolar kurunun ne olacağını bilemeyiz, orada sanırım 92,000 m2 inşaat alanı var, şu an m2 fiyatı 10,000 USD civarı desek 900,000,000 USD yapabilir.Ali Bey.. Tahminen 3 yıl sonra bitecek bir projede yer alan villaların kaç tanesinin hangi fiyattan satılacağını ve toplam satış hasılatını bugünden hesaplayabilir miyiz sizce?
1 mılyar dolar diye bi olay yok bi kere tamamen varsayımNe alaka. Arsa al sat mı yapıyoruz sanki, böyle hesaplama mı olur. Bu projeden 1 milyar dolara yakın kazanılabileceğini erden timur ve rezan epözdemir söyledi. Siz 300 milyon dolara razıysanız gidin dursun özbek'i savunmaya devam edin. İnşaat sektöründen murat renkdaş önceki mesajlarda olayı güzelce anlatmış git oku bilgilen.
Desteklemediği projenin ihalesine niye girsin. Arkasından atıp tutun diye mi.1 mılyar dolar diye bi olay yok bi kere tamamen varsayım
erden timur kendımız yaparsak dedi. onu yapacak bütce bizde yok bankalar birligi transferler derken zaten zorlanıyoruz tamamen hayal ürünü.
niye ihaleye girmedi e.timur peki?
Yönetimdeykende kendım yapacagım demıyordu ki?Desteklemediği projenin ihalesine niye girsin. Arkasından atıp tutun diye mi.
Tabiki yapmaz. Dedikoducu tiplerin iftira atacağını biliyor sonuçta. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki yöneticiler kazma kürek alıp gidip yapacaklar. Maliyetini karşılayıp taşerona verecektik iş bitince tüm evler bizimdi. Gayri menkul satma işinde erden timur zaten uzman.Yönetimdeykende kendım yapacagım demıyordu ki?
gs inşaat şirketi degildir
Tabiki yapmaz. Dedikoducu tiplerin iftira atacağını biliyor sonuçta
Yaklaşık 200 milyon dolar gelir elde edeceğiz.
dursun floryanın 3te2sini almasa proje yapamıyordunYav @Recep Buruk sen git dursunu savunmaya devam et fazlası seni aşar. Ülkenin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin sahibi Erden timur bilmiyor, sen ve dursun biliyorsunuz
Sanki cebinden para çıkarıp verdi gibi konuşuyorsun gs'nin parası o, ayrıca o zaman erden timur da vardı yönetimde. Sen kesin yol ve köprü yaptı diye övgü bekleyenleri de övüyorsundurdursun floryanın 3te2sini almasa proje yapamıyordun
alınınca o baslıga tesekkurler dursun özbek gs icin 1 taşı alıp yerine koyuyorsan ne büyüksün yazmamışsın
ama simdi havadan gelen parayı elestiriyorsun
Erden Timur: "Mevlana'nın bir sözü var. Sustum 'kahrından susuyor' dediler. Biraz konuştum 'zehrini kusuyor' dediler."Sanki cebinden para çıkarıp verdi gibi konuşuyorsun gs'nin parası o, ayrıca o zaman erden timur da vardı yönetimde. Sen kesin yol ve köprü yaptı diye övgü bekleyenleri de övüyorsundur
Atladigin birsey var dursun floryayi emlak konuta vermişti Mustafa cengiz kurtardı araziyi. Yoksa uc kuruşa gidiyordu florya.dursun floryanın 3te2sini almasa proje yapamıyordun
alınınca o baslıga tesekkurler dursun özbek gs icin 1 taşı alıp yerine koyuyorsan ne büyüksün yazmamışsın
ama simdi havadan gelen parayı elestiriyorsun
Su 23undeki divani bi bekleyelim bakalimAçıkçası ben Rezzan Epözdemir'den bekliyorum.
Umarım bu ihaleye itiraz eder ve yürütmeyi durdurma kararı aldırır.
Su 23undeki divani bi bekleyelim bakalim
Bu ladar yuzeysel hesapla girilmissenislere riva gibi ortada kalacak durum olmazda , ne kazanacagimiz beklentisini minimuma kendimiz indirmis durumdayiz.
Polat sagolsun max 300 falan diyerekten degersizlestirdi bu isi.
Proje dahilindeki her kusurs nereye gidiyor, her satista ne bedel ne tur odeme yapiliyor takip edilmesi lazim