Adnan Polat ihale başkanı olabilir. Hadi ona eyvallah. Ama sen ihale başkanı olduğun bir kurumda daha ihale evrakı bile hazırlanmadan piyasa çok kötü, satış yok, %50 iyi oran, burası 250-300 milyon ancak kazandırır dersen bunun adı birilerine işi pazarlamak olur. İhale olmaz.
Zaten en büyük sıkıntı bu. Oranın yanlış olması. %50 nedir? Şaka gibi. Erden Timur bas bas bağırdı %60-70 aralığında olmalı diye. Kaç defa söyledi bunu.
Peki bunları yönetim bilmiyor mu kısmı. Bırakın yönetimi aklı başında olan her kongre üyesi biliyor. Ama bizim meşhur iç dinamiklerimiz yüzünden Erden Timur harici ses çıkartan sadece 2 kişi oldu.
Biri Süheyl Batum diğeri de Rezzan Epözdemir.
Bu iki kişi harici Erden Timur zaten yapması gerekenleri 2 defa yaptı. Videoları youtube da hala var. Burada öyle ezbere sallayıp yorum yapanlar gidip videoları seyretsin görsün. Adam ne demiş.
Candan Tolga Işık ve Fatih Altaylı videolarında bu proje kaça mal olur, kaça satılır, kaç para hasılat getirir, Galatasaray nasıl yapar. Hepsini anlattı adam.
Adam daha ne yapsın. Adam bunları söyledi diye nasıl eleştiri aldı. Hatırlayın o günleri.
Bu yüzden diyorum ortada büyük bir hırsızlık var.
Buna sebep olanların da abv....