GSC Haber Florya Projesi İhalesinde Nivak'la Sözleşme İmzalandı!

Sistem ayni degil bunda. Tasere ediyorsun adama imalat parasini veriyorsun.

Senin yapman gereken erken pazarlamak ve saha kontrolu.

Oburleri ile bunun arasinda cok fark var.
Orada da taşeron ettik. Bir sürü sorun çıktı Erden Timur'un önerdiği taşeron konkardato ilan etti mesela Kemerburgaz'da. 2 yılda bir seçim olan saha sonuçlarına göre her an her şeyin değişebileceği bir ortamda ben bu kadar büyük bir projenin GS'nin kendinin yapamayacağını düşünüyorum.

Twitter ne garip yer yav hayatı insaatla geçmis sifirdan koca şirket yaratmış adamın söyledigi bile sorgulanabiliyor. Bende konuyu okuyup geçtim sadece sıfır bilgi diye :asd:

Ne kadar negatif insanlarsiniz ya. Sonucta bir spor kulubu elden bir arsayi cikartiyor ve gelen parayla da spora yonelik yatirim yapiyor. Herkes yok kaziklandik, yok soyle oldu, yok boyle oldu.

Burdan hatri sayilir garanti bir para alacak miyiz? Evet.
Projeyi kendimiz yapsak daha cok para mi alacaktik? Belki.

Eglenin gecin

Demekki Osimhen için bu para bekleniyordu Napoli şimdi istedi. Yönetimde anlaşmayı imzaladı. Osimhen pazartesi biter
Bu para BB çıkışta kullanılacak diye açıklama yapıldı. 30-35 milyon euro civarı BB borcumuz vardı. Gerçi sermaye artışından da gelecek para o biraz boşa düşüyor gibi. Onun dışında buradan gelen para bloke hesaba aktarılacak BB dışı harcama yapılamaz alınan yetki dahilinde.

Orada da taşeron ettik. Bir sürü sorun çıktı Erden Timur'un önerdiği taşeron konkardato ilan etti mesela Kemerburgaz'da. 2 yılda bir seçim olan saha sonuçlarına göre her an her şeyin değişebileceği bir ortamda ben bu kadar büyük bir projenin GS'nin kendinin yapamayacağını düşünüyorum.
Mecidiyekoy ufak is.

Bunun gibi projede cok daha sitematik firmalarlarla calisirsin tek firma degil.

Kontrol gurubunu kurarain, sahayi check eder, sozlesmeleri duzenler, sure ve iscilik olarak cezasi sartlarini uygular takip eder.

Tek derdin orda erken satis yapmak o kadar . Yani parayi saglayacak donguyu kurmak. Buda gayet mumkun.

Mecidiyekoy ufak is.

Bunun gibi projede cok daha sitematik firmalarlarla calisirsin tek firma degil.

Kontrol gurubunu kurarain, sahayi check eder, sozlesmeleri duzenler, sure ve iscilik olarak cezasi sartlarini uygular takip eder.

Tek derdin orda erken satis yapmak o kadar . Yani parayi saglayacak donguyu kurmak. Buda gayet mumkun.
Normal sahibi olduğun bir yerde dediğin doğru olabilir ama GS'de her şeyin saha sonucuna bağlı olunan ortamlarda bu bana mümkün gelmiyor. Mecidiyeköy ufak iş bile söz verilen tarihte bitmedi mesela.

537b84c6071956b16f476d3b84277cdb.jpg

Normal sahibi olduğun bir yerde dediğin doğru olabilir ama GS'de her şeyin saha sonucuna bağlı olunan ortamlarda bu bana mümkün gelmiyor. Mecidiyeköy ufak iş bile söz verilen tarihte bitmedi mesela.
Kulup ekonomisi yatirimiyla saha icini bolmen gerekiyor duzgun bir yapi olabilmen icin.

Bunu beceremiyorsak zaten belli sinirlari hic asamayiz. Ugrasacak insan ve efor harcanmayip hazira konma olayidir bu. Haliyle daha az kazanc.

Kulup ekonomisi yatirimiyla saha icini bolmen gerekiyor duzgun bir yapi olabilmen icin.

Bunu beceremiyorsak zaten belli sinirlari hic asamayiz. Ugrasacak insan ve efor harcanmayip hazira konma olayidir bu. Haliyle daha az kazanc.
TR'de dediğin tarz düzgün bir yapı işte bana mümkün gelmeyen. Sahada sonuçlar gelmedi yönetim gitti yeni gelen nasıl yönetecek vb.? Hazıra konma olayı o yüzden doğru geliyor. Denetlemeyi iyi yapman gerek ve benim beklentim diyeyim buradan gelecek 400 milyon doları 50 milyonu hariç kalanı 350 milyon doları dokunmadan bloke hesaba sadece ana paranın getirisi ve o da tesis, yeni arazi vb. olacak şekilde kullanılması. Alınan yetkiye uyularak transferlere falan saçılmaması o paranın her zaman olması.

Geri
Üst Alt